Kültür/Sanat

Gültekin YSK'yi Bekliyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

2011’de yapılacak genel seçimde ismi aday adayları arasında geçen Dilovası Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Mühiyettin Gültekin, görevinden istifa etmek için YSK’nın belirleyeceği takvimi bekliyor.

 

 

Muhiyettin Gültekin, Yüksek Seçim Kurulu’nun belirleyeceği takvime göre Dilovası Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü görevinden ayrılarak AK Parti’den aday adaylığını açıklayacak.

 

EĞİTİMCİ VE BAŞARILI BİR KAMU GÖREVLİSİ

 

25 yıla yakın devletin çeşitli kamu kuruluşlarında görev yapan Gültekin aynı zamanda yıllarca eğitim camiasında Darıca’da öğretmen olarak hizmet yapan ve son 17 yıldır Gebze Belediyesi’nde ve Dilovası Belediyesi’nde üst düzey yöneticilik yapan Mühiyettin Gültekin, 2004 yılında devraldığı Dilovası Belediyesi Mali İşler Müdürlüğü’nü büyük bir başarı ile sürdürerek örnek bir kamu görevlilisi olduğunu gösterdi.

 

ÜLKEME HİZMET İÇİN BU GÖREVE TALİBİM

 

Halka hizmetin değişik bir boyutu olan milletin vekilliğine de talip olduğunu belirten Mühiyettin Gültekin, “Türkiye’yi dünya da söz sahibi yapmış ve siyasi bir duruşu olan milli birlik projesiyle tüm Türkiye’yi kucaklayan AK Parti’de ülkeme hizmet etmek, milletimizin vekilliğine talip olmak için böyle kutlu bir yola çıkmış bulunuyorum. Kamu görevlisi olduğum için YSK’nın belirlediği takvime uyarak aday adayı olmak için istifamı gerçekleştireceğim. Bu süre içerisinde başta ilçemiz Dilovası olmak üzere, Kocaeli genelindeki tüm sivil toplum kuruluşları, irade sahibi olan kanaat önderleri ile de görüşerek onlarında desteğini alacağım” diye konuştu.

 

HALK TARAFINDAN SEVİLEN BİR SİMA

 

Gebze bölgesinde yakından tanınan Mühiyettin Gültekin, Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nı temsil edebilecek özelliklere sahip. 4 ilçede tanınan Gültekin, halk tarafından da sevilen bir sima. 25 yıllık kamu görevinde yaptığı hizmetler ve sevecen kişiliğiyle takdir edilen Gültekin’i Dilovası halkı da TBMM’de görmek istiyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat