Özdilek

Sağlık

Gülbin hayata tutunamadı

3 yıl önce dedesi tarafından verilen böbrek ile hayata yeniden tutunmaya çalışan 34 yaşındaki Gülbin Vardar yaşam mücadelesini kaybetti.

9 Ocak 2016 Saat: 10:02
Gülbin hayata tutunamadı
Gülbin hayata tutunamadı

İzmit'te yıllardır böbrek yetmezliği rahatsızlığı bulunan ve 3 yıl önce dedesi tarafından verilen böbrek ile hayata yeniden tutunmaya çalışan 34 yaşındaki Gülbin Vardar yaşam mücadelesini kaybetti.

İzmit Akçakoca Mahallesi Sırrıpaşa Caddesi Kolaylı Sokak No:1’de oturan İzmit’te beyaz eşya servisi olan Mehmet Vardar’ın 3 çocuğun biri olan 34 yaşındaki Gülbin Vardar böbrek yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi. Böbrek sorununu uzun yıldır çeken Vardar’ın kurtulması için en son çare olarak nakil denildi. Uygun böbrek arandı ve dedesi o dönemde 77 yaşında olan Halit Turagün torununu hiç çekinmeden böbreğini verdi. 

UYUM SAĞLAYAMADI
3 yıl önce başarılı bir ameliyatla böbrek nakli gerçekleştirildi. Her şey güzel giderken geçtiğimiz mayıs ayında dede Halit Turagün (80) yaşamını yitirdi. Dedesinden aldığı böbrek ile yaşama tutunmaya çalışan Gülbin Vardar ise 3 ay önce fenalaşarak KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. 3 aydır hastanede tedavi gören Vardar yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Acı haber Vardar ailesini yıktı. 34 yaşında böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Gülbin Vardar’ın cenazesi Fevziye Camisi’nden alınarak Kent Mezarlığı’nda toprağa verildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat