Özdilek

Kültür/Sanat

GTO Başkanı Nail Çiler Cumhurbaşkanı Gül ile

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

 

 

 

 

Türkiye-Bulgaristan iş forumu’na katıldı

Gebze Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ve çok sayıda işadamının katılımlarıyla gerçekleştirilen Bulgaristan ziyaretinde yer aldı.

 

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu işbirliğinde düzenlenen ziyaret sırasında iki ülke arasındaki resmi yetkililer ve iş adamları arasında İş Forumları ve ikili görüşmeler gerçekleştirildi.

Yapılan görüşmeler sonucunda Bulgaristan’da perakende, alt yapı-konut inşaatı, sağlık/termal turizmi, inşaat malzemeleri, yenilenebilir enerji, organik tarım ve hayvancılık konularında işbirliği fırsatları derinlemesine değerlendirilerek fırsatlar oluşturulmaya çalışıldı.

Sınır geçişleri, zorunlu istihdam ve vize konularında yaşanılan sorunların dile getirildiği Türkiye – Bulgaristan İş Forumuna da katılan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, birçok Bulgar iş adamı ile görüşme fırsatı bularak Gebze bölgesi hakkında bilgilendirmede bulundu.

GTO’ya kayıtlı 3 adet Bulgaristan sermayeli üyelerinin olduğuna dikkat çeken Nail Çiler, komşu 2 ülkenin coğrafi, tarihsel, kültürel yakınlığını ekonomik yakınlığa da dönüşmesinin önemini vurgulayarak, Bulgar iş adamlarını Gebze’ye davet etti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat