Özdilek

Ekonomi

GTO, banka protokollerine devam ediyor…

Gebze Ticaret Odası (GTO), Yapı Kredi Bankası (YKB) ile imzaladığı protokol ile üyelerine önemli avantajlar sağlamaya devam ediyor.

27 Nisan 2014 Saat: 13:19
GTO, banka protokollerine devam ediyor…
GTO, banka protokollerine devam ediyor…

YKB ile yapılan protokol gereği 10.000 ‘Nakdi Kredi’ kullanan GTO Üyeleri 36 aya varan vadelerde, düşük faizlerden yararlanma fırsatı buluyor.

 

GTO bankalarla kredi protokollerine Yapı Kredi Bankası ile devam ediyor. GTO ile YKB arasında imzalanan protokol ile ‘Ticari Kart ' alan GTO üyelerinden, World Businesscard' lar için ilk yıl kart aidatı alınmayacak.

 

GTO’da düzenlenen imza töreninde GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve Genel Sekreter Mustafa Yaşar Sekin yer alırken, YKB adına ise YKB İbrahimağa cad. Gebze Şube müdürü Hüsniye Saygı ve Saha Müdürü Hamit Öztunç Ulu hazır bulundu.

 

GTO ile YKB arasında imzalanan protokol hakkında açıklamada bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Oda olarak üyelerimizin yeni fırsatlardan yararlanmaları adına imzaladığımız banka protokollerine bir yenisini daha eklemiş bulunmaktayız. Amacımız üyelerimize üretim ve verimliliğin sürekliliği  için uygun şartları oluşturmaktır. Üyelerimizin ürün ve hizmet şartlarında kaliteli koşulları sağlamaları için finansman yeterliliğine sahip olmaları noktasında bankalarımız büyük önem taşımaktadır. Yapı Kredi Bankası ile imzaladığımız protokolün, Odamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat