Özdilek

Güncel

Gözü dönmüş SAPIK yakalandı

Kuruçeşme Gişeler mevkiinde yeşillik alanda bir kadına tecavüz etmeye kalkıştığı iddia edilen kişi, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

2 Ağustos 2013 Saat: 18:57
Gözü dönmüş SAPIK yakalandı
Gözü dönmüş SAPIK yakalandı

Gölcük ilçesinde oturan 45 yaşındaki İ.H. adlı kadın, iş görüşmesi için Cumhuriyet Mahallesi Plajyolu’ndaki bir işyerine gitmek üzere yola çıktı. İ.H. gideceği yeri tam olarak bilmediği için otobüs şoförüne sordu. Bu sırada araçta yolcu olarak bulunan Salih C.(23) kadının gideceği yeri bildiğini ve kendisini götürebileceğini söyledi. Otobüsten Kuruçeşme’de kadınla birlikte inen şahıs, kadını otoyol mevkiindeki yeşilli alana götürdü ve üzerine atladı. Kadına tecavüz etmek isteyen Salih C. kadının direnişiyle karşılaşınca cep telefonu ve 50 TL parasını aldı, kaçarak uzaklaştı. Kadının yardım çığlıklarını duyan vatandaşlar hemen yardıma koştu ve polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kadının verdiği eşkal ve otobüs kamera kayıtlarını inceledi. Asayiş Şubesi ekipleri olayın faili olduğu bildirilen Salih C.’yi kısa sürede yakaladı. Salih C.’nin daha önce de 11 yaşında bir çocuğu tecavüz etmek için bir bahçeye götürdüğü ve bu olayla ilgili olarak tutuksuz yargılandığı öğrenildi. Tecavüz girişimi ve gasp suçlamalarını kabul etmeyen Salih C. sorgusunun ardından adli makamlara sevk edildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat