Özdilek

Güncel

Gözaltılar için adliye önünde toplandılar

Berkin Elvan için yapılan eylemde gözaltına alınan 15 kişi için adliye önünde toplanıp eylem yaptılar

12 Mart 2014 Saat: 17:53
Gözaltılar için adliye önünde toplandılar
Gözaltılar için adliye önünde toplandılar

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri Gezi Parkı Direnişi’nde polisin attığı gaz fişeğiyle başından yaralanıp 269 gün sonra hayatını kaybeden 15 yaşında ki Berkin Elvan için yürüyüp sonrasında önce ki akşam eylemde gözaltına alınan dün de mahkemeye sevk edilen 15 kişi için Adliye önünde yaklaşık 150 kişi eylem yaptı.

ADLİYE ÖNÜNDE BARİKAT OLUŞTURULDU

Önce Anıtpark’ta toplanan GSF’li öğrenciler Fethiye Caddesi’ne sloganlarla Berkin Elvan için yürüdü. Sonrasında geri dönen öğrenciler önce ki akşam eylemde gözaltına alınan 15 kişi için Adliye önüne geldi. Adliye önünde toplanan kalabalık ‘Berkin Elvan’ın katili AKP’nin polisi’, ‘Gözaltılar, tutuklamalar, baskılar bizi yıldıramaz’ şeklinde sloganlar atarak gözaltına alınıp mahkemeye sevk edilen 15 kişiye destek oldular. Polis öğrencilerin önünde barikat oluşturdu. Polis eylemcilere bu sefer müdahale etmedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat