Özdilek

Güncel

Görsem’den Doğana Ziyaret

Görme Engelliler Dayanışma Derneği ( GÖRSEM ) sivil toplum kuruluşlarına önem veren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti.

10 Aralık 2013 Saat: 14:13
Görsem’den Doğana Ziyaret
Görsem’den Doğana Ziyaret

GÖRSEM Genel Başkanı Remzi Korkut, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Ayaken, Veysel Yılmaz, Kocaeli Şubesi Başkanı Dursun Kahraman ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Akbal ile Hüseyin Bertan’ın katıldığı ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

 

“ENGELSİZ ŞEHİR İZMİT” İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

Engelsiz şehir İzmit hedefi ile çalıştıklarını dile getiren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan “Engelsiz Yaşam Merkezi adıyla yeni dönemde bir projenin hazırlığın içerisindeyiz. Engelli kardeşlerimizin hayata tutunabilmeleri için büyük mücadele veriyoruz. Yaptığımız her düzenlemede engelli kardeşlerimizi düşünerek hareket ediyoruz. Cumhuriyet Parkı’nda, Belsa Çevre Düzenlemesi’nde, Sanayi ve Gündoğdu Mahallelerimize yaptığımız mahalle konaklarında, Zincirlikuyu Camimize yaptığımız engelli asansörü hep bu anlayışımızın ürünü. Biz her zaman engelli kardeşlerimizin yanındayız. Keşke bu çalışmalar çok daha öncesinde başlatılsaydı ama maalesef yapılmamış. Bu açığı hızla kapatmak için çalışıyoruz” dedi.

 

BAŞKANLARDAN DOĞAN’A TEŞEKKÜR

 

GÖRSEM Genel Başkanı Remzi Korkut ve Kocaeli Şube Başkanı Dursun Kahraman ”İzmit’te engellilerimizin her zaman yanında olan bir Belediye Başkanı olduğu için engellilerimiz çok şanslı. Başkanımızdan İzmit görme engelli eğitim merkezi yapmasını istiyor ve engellilere gösterdiği duyarlılık için teşekkür ediyoruz” dediler.

 

 

FOTO: Görme Engelliler Dayanışma Derneği ( GÖRSEM ) sivil toplum kuruluşlarına büyük önem veren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti.

FOTO: Başkan Doğan Görme Engelliler Dayanışma Derneği Genel Başkanı Remzi Korkut’a saat kulesi maketi hediye etti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat