Özdilek

Güncel

Görev Vakfı Bağış Kampanyası Düzenledi

Aydınlık Gazetesi ve Ulusal Kanal'ın Bünyesinde Olduğu Görev Vakfı Bağış Kampanyası Düzenledi

6 Nisan 2022 Saat: 10:54
Görev Vakfı Bağış Kampanyası Düzenledi
Görev Vakfı Bağış Kampanyası Düzenledi

Görev Vakfı Bağış Kampanyası Düzenledi

Aydınlık Gazetesi ve Ulusal Kanal'ın Bünyesinde Olduğu

Görev Vakfı Bağış Kampanyası Düzenledi

Vatan Partisi'ne yakınlığı ile bilinen, Aydınlık Gazetesi ve Ulusal Kanalı zirveye taşımak amacıyla bu yayınların bağlı olduğu Görev Vakfı (İletişim Gönüllüleri ve Görevlileri Vakfı)  bağış kampanyası düzenledi.

Görev Vakfı'nın, Aydınlık Gazetesi ile Ulusal Kanal'ın yayın yaptığı,ayrıca Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nın da bulunduğu İstanbul Beyoğlu'ndaki tarihi binanın satın alınması için açılan bağış kampanyasındaki hedefinin 30 Milyon Türk Lirası olduğu belirtildi.

Konu ile ilgili olarak Görev Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Önsel şu açıklamalarda bulundu : “ Binamız 160 yıldır vatan ve hürriyet mücadelesinin sarsılmaz kalesidir. Girişinde yazdığı üzere, “Kanuni Esasi Kıraathanesi” olarak tarihe tanıklık etmiştir. Komşu binada Namık Kemaller İbret Gazetesini çıkartmıştır.Bulunduğu Meşrutiyet Caddesi, ismini 1908 Hürriyet devriminden almıştır...Tarihi binamızı almak, Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi'ni zirveye taşımak için 30 MilyonTL. hedefli bir kampanya başlatıyoruz. Yunus Emre, “ var imdi miskin Yunus, uryan olup gir yola, yüz çukallı gelürse yalıncağı soyamaz” diyordu. Arındık, yola girdik ve başarıya yürüyoruz...Tarihi binayı satın alarak Görev Vakfı'nı, Aydınlık Gazetesi'ni ve Ulusal Kanal'ı zirveye taşımak için katkılarınıza başvuruyoruz. Nakit, taşınır ve taşınmaz bağışlarınız Türkiye'nin geleceğini kurmaya hizmet edecektir.”

Vatan Partisi Kocaeli İl Örgütü de üyeleri ile hafta sonunda İl Başkanı Yalçın ARSLAN öncülüğünde konu ile ilgili bir toplantı düzenledi.

Başkan Arslan, toplantı sonrası yaptığı yazılı açıklamasında ; parti üyeleri ile Kentimizde yaşayan partili, partisiz tüm vatanseverleri nakit, taşınır ve taşınmaz bağışları ile Görev Vakfı'nın bu kampanyasına destek olmaya çağırdı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat