Özdilek

Siyaset

Gönül dostları Sirmen'e kahvaltı verdi.

Gönül Dostları,Sirmen'in İzmit Belediye Başkan adayı olması sonrası hem projelerini dinlemek hem de kendisine destek verdiklerini göstermek için. Organize ettikleri bir kahvaltı da bir araya geldiler.

1 Şubat 2014 Saat: 11:38
Gönül dostları Sirmen'e kahvaltı verdi.
Gönül dostları Sirmen'e kahvaltı verdi.


Kahvaltı organizasyonunu üstlenen ve Gönül Dostları grubunun nüvesini oluşturan Meral Özesener, Melek Akyol, İbrahim Sarı, Yusuf Erenkaya, Ferruh Tayfur isimli kişilerden oluşuyor. Grup hakkın bilgi aldığımız Meral Kartay Özesener, "Bizler 2006 yılından beri bir arada olan ce her ay aramıza katılan ikişer kişilik grupları sindire sindire kabul eden bir Aydın grubuyuz. Aramızda siyasi bir ayrıcalık yok. Yani her siyasi gruptan insanı topluma faydalı olduğunu gördüğümüz müddetçe destekliyoruz. Resmi olmayanlar sivil toplum örgütü gibiyiz" dedi. 

Serdar Muhtar Adayı da destekliyor

Serdar Mahalle muhtarlığına aday olduğu öğrenilen Erol Erkan'da Gönül Dostlarının içinden çıkan bir Muhtar adayı olduğunu belirtiyor. Erkan, "Uzun yıllardır Serdar Mahallesi'nden oturuyorum. Düşündüm ve Muhtar adayı olmaya karar verdim. Sorunları neler olduğunu gayet iyi biliyorum ve kendime inanıyorum" şeklinde konuştu. 

Sefa Sirmen, "Sefa Sirmen, "İzmit'e değer katan projeler ürettik ve bu projelerle kentin tamamına ait sorunları temelinden çözdük. Bu kez çok daha değerli ve toplumun her kesimine hitap eden projelerimiz var. İzmit'i Türkiye'nin gündemine oturtacağımızğ iddia ediyorum. Bugünlere yönetimin elinde çok büyük kaynaklar olmasına yaptıkları kalıcı hiç bir şey yoktur. Herkesin ev sahibi olabilmesi için ekonomik koşullarda ev sahibi yapmak için ama kar etmemek için unalar yapacağız. Insanların evlerinde çalışarak üretebilmelerini bağlayan projeler yaratıyoruz. Altyapısı tamamlanan kentin eksik olan tüm sorunlarını çözmek için varız. Süslü püslülük yerine işe yararlı halkın tümünün kullanabileceği projeleri hayata geçireceğiz.

Her 4-5 yılda bir seçim zamanı Yuvacık Barajı'nın suyu bitiyor ve başbakanın damadının sahibi olduğu şirkete gerçekleştirdiği projeyle Sapanca Gölü'nden su çekmesi için 50 milyon lira harcayarak su boruları sistemi kurdurdular. Insanlarımızı yanıltmak için devamlı olarak barajın suyunu boşaltarsak millete yalan söylüyorlar. 30 Mart'a kadar suyun ücretini düşürdünüz düşürdünüz. Olmadı biz gelir bu suyun ücretini onda bir oranında düşürürüz diyorum. Ne söz vermişsek yapmıştık yüne ne söz veriyorsak yapacağız. Sizleri biz hiç aldatmadık" dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat