Özdilek

Kültür/Sanat

Gölkaypark'ta Konser

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

İzmit Belediyesi tarafından "Gençlik Haftası" nedeniyleGölkaypark’tabir konseri düzenlendi. Sadece gençlerin değil, her yaş gurubundan kişilerin büyük ilgisini çeken Türk popunun ünlü besteci ve yorumcusu Mustafa Ceceli hayranlarıyla İzmit Gölkaypark'ta buluştu.

 

GÖL ÜZERİNDE KONSER

 

Gençlik Haftası kapsamında Gölkaypark’tagerçekleştirilen konsere,İzmitliler adeta akın ettiler. Belediye tarafından kentin değişik noktalarından düzenlenen ücretsiz otobüs servisleriyle binlerce kişi Gölkaypark’taki muhteşem konseri izleme imkanı buldular. Göl üzerine kurulanözel platformda, genç sanatçı yaklaşık 3 saat sahne alarak hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı.Konser sırasında su kayağı gösterileri de konsere ayrı bir renk kattı. Göl üzerinde oluşturulan özel platformda binlerce hayranıyla buluşan Mustafa Ceceli” Türkiye’de   göl üzerinde ilk konserin Manga tarafından burada verildiğini söylemişlerdi. İkinci konserin bana nasip olmasından büyük sevinç duyuyorum. Böylesine güzel bir yerde İzmitlilerle bizi buluşturduğu için Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür ederim” dedi. Hava fişek gösterilerinin de yapıldığı konser sonunda binlerce kişi hep birlikte 10.Yıl Marşını söylediler. İzmit Belediye Başkanı Doğan, konser bitiminde ünlü sanatçıya çiçek, pişmaniye ve hat sanatıyla adının yazılı olduğu bir tablo hediye etti. Doğan, konsere gösterilen ilginin kendilerini memnun ettiğini belirterek Gölkaypark’ta bu tür etkinliklerin tekrarlanacağını söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat