Özdilek

Eğitim

Gölcük TEOG Birincileri Başkan Mehmet Ellibeş’le Sevinçlerini Paylaştı

Başkan Ellibeş; ''Eğitim Alanında Başarımız Arttı'' dedi.

21 Ocak 2017 Saat: 10:07
Gölcük TEOG Birincileri Başkan Mehmet Ellibeş’le Sevinçlerini Paylaştı
Gölcük TEOG Birincileri Başkan Mehmet Ellibeş’le Sevinçlerini Paylaştı

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 2016 - 2017 eğitim öğretim döneminin ilk yarısında 23-24 Kasım tarihlerinde düzenlenen TEOG sınavında tam net çıkaran Gölcük’lü öğrencileri makamında ağırlayıp, tebrik etti.

Türkiye genelinde 1.180.000 kişinin katıldığı TEOG sınavında Kocaeli’den 15 öğrenci 120 sorunun tamamını doğru olarak cevapladı. Bu öğrencilerin 8’i özel okul, 7’si devlet okulu öğrencisi. 15 öğrencinin 4’ü de Gölcük okullarında eğitim gören öğrencilerden arasından çıktı.

Yapılan ziyarette Başkan Ellibeş’in yanısıra, Gölcük İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Kızıldağ, Dumlupınar Ortaokul Müdürü Orhan Temiz, Kavaklı Ortaokul Müdürü Halit Erdoğan, Uğur Mumcu Ortaokul Müdürü Mehmet Çakır, TEOG birincileri; Uğur Mumcu Ortaokul öğrencisi Tuana Ayşe Erol, Uğur Mumcu Ortaokul öğrencisi Kübra Yıldız, Dumlupınar Ortaokul öğrencisi Yiğit Çamur, Kavaklı Ortaokul öğrencisi Mehmet Gökay ve öğrencilerin velileri hazır bulundu.

Eğitim Alanında Başarımız Arttı

Yapılan ziyaretten memnun olduğunu ve öğrencilerin almış olduğu bu başarılardan dolayı gurur ve onur duyduğunu dile getiren Başkan Ellibeş “Gölcük gerçekten son yıllarda eğitim alanında büyük bir çıkış yaptı. Okulların fiziki yenilenmesiyle orantılı olarak başarı da arttı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz nezdinde yürütülen faaliyetler, eğitimcilerimizin samimi gayretleri ve velilerimizin sahip çıkması ile birlikte nihayetinde başarı geldi.

Ülkemizin Geleceği Sizlere Emanet

Başkan Ellibeş konuşmasına devamla “Ülkemizin geleceği siz değerli öğrencilerimizin elinde şekillenecek. Bu açıdan sizlere olan güvenimiz sonsuz. Bizim güvenimizi boşa çıkarmayacağınızdan da en ufak bir şüphemiz yok. Çalışmalarınızın sonucunun başarıyla biteceğini hepimiz biliyoruz. Bu anlamda her daim sizlerin yanında olacağız. Sizinle beraber bizlerde çaba sarfedeceğiz. Bu anlamda sizlerin de bu ülke için yapacak çok işiniz var. Tabiki bunun için de eğitiminizi en iyi şekilde tamamlamanız gerekmekte. Ve eğitiminizin süresi içerisinde de kendinizi geliştirmeye devam edin sürdürmeniz gerekiyor” diyerek sözlerini tamamladı.

Başarıların Devam Etmesini Temenni Ediyoruz

Ercan Gülsuyu yaptığı konuşmada “Tam net yapan öğrencilerimizin yanı sıra 115 net üstü yapan ciddi bir öğrenci sayımız da var. İkinci dönemde de bu öğrencilerimizin başarılarını devam ettirmelerini ve yanlarına başka öğrencilerimizin de katılmasını temenni ediyoruz. Akabinde de öğrencilerimiz almış oldukları puanlarına göre lise tercihlerinde bulunacaklar. Bu anlamda bizlerde öğrencilerimizin için elimizden gelen hayreti ve çabayı göstermeye devam edeceğiz “ dedi.

Ziyaret Başkan Ellibeş’in öğrencilere tablet ve çeşitli hediyeler takdim etmesinin ardından günün anısına toplu fotoğraf çekilmesinin birlikte sona erdi.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat