Özdilek

Siyaset

GÖLCÜK’TE ADAYIMIZ ELLİBEŞ

Gölcük’te ilçe teşkilatının kahvaltılı toplantısına katılan AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, 2014 yılındaki yerel seçimlerde Gölcük adayının Mehmet Ellibeş olduğunu ağzından kaçırd

20 Mart 2013 Saat: 22:21
GÖLCÜK’TE ADAYIMIZ ELLİBEŞ
GÖLCÜK’TE ADAYIMIZ ELLİBEŞ
AKP Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, il başkanı Mahmut Civele ve, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş kahvaltıda bir araya geldi. Gölcük Estabien Restaurant`ta verilen kahvaltıda Başiskele ilçe başkanı Mehmet Ustaoğlu, Gölcük ilçe yöneticileri ve basın mensupları da hazır bulundu. Kahvaltıda konuşan Yücel, çok sitemkar sözler etti. Yücel, parti üyesi olmayan bazı kişilerin Gölcük Belediye Başkan aday adaylığı için yerel gazetelere anket yaptırdıklarını belirterek, bu tür çalışmaların yersiz, anlamsız ve halen görevde bulunan belediye başkanlarına haksızlık olduğunu söyledi. 

500 ADAY ADAYI ÇIKAR
İlçe başkanı Yücel, parti üyesi olmayan kişilerin AKP`dena day adaylıklarını ilan etmelerine sinirlendi. Yücel, “Partimizin yerel seçimlere yönelik şimdilik bir çalışması yok. Bu tür çalışmalara şimdilik ayıracak zamanımız yok, seçim gündememizde değil. Partiye hiçbir emeği geçmeyen, parti üyesi bile olmayan bu kişilerin aday adayı olacakları yönünde anketler yaptırmaları ahlaksızlık ve ayıptır. Bizim mevcut bir belediye başkanımız var. Mehmet Ellibeş, ‘ben aday değilim` dediğinde partimizden en az 500 kişi belediye başkanlığı yapacak konumda ve birikimdedir” dedi.

YÜZDE 92 YAPTIK
Yücel`in ardından söz alan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, yaptığı çalışmaları anlattı. Yerel seçimde yeniden aday olup olmayacağı konusunda yorum yapmayan Ellibeş, Gölcük`ün talihini değiştiren çalışmalara imza attıklarını söyledi. Vaatettikleri projelerin yüzde 92`sini gerçekleştirdiklerini vurgulayan Ellibeş, geri kalan yüzde 8`lik oranı ise yerel seçimlere kadar tamamlayacaklarını söyledi. Ellibeş, “Gölcük`e sevdalıyız biz” dedi.

BEYANNAME BIRAKIYORUZ
Gölçük için çok önemli projelerinin bulunduğunu söyleyen Ellibeş şunları kaydetti: “2009 yerel seçim döneminde seçim beyannameleri hazırladık ve hangi projeleri yapacağımızı halkımıza aktarmıştık. Bu broşürlerimizi çoğalttık. Ev ev dolaşıyor ve girdiğimiz her eve bu broşürleri bırakıyoruz. Halkımıza hatırlatma olsun diye bunu yapıyoruz. Çünkü seçim beyannamemizde verdiğimiz sözlerin yüzde 92`sini tamamladık. Yapamadıklarımız olan yüzde 8`lik kısmını da seçim tarihine kadar tamamlayacağız. Halkımız karnemizi verdi.” 

BÜYÜK HAYALLER PEŞİNDEYİZ
Gölcük`te büyük hayaller peşinde olduklarını söyleyen Ellibeş, yerel hizmet anlamında hiçbir sorunlarının bulunmadığını söyledi. Ellibeş, Gölcük`ün kentsel dönüşüm sorununu da çözdüklerini aktararak, “Büyük hayalimizden biri olan ılıca tesislerini yakın zamanda açıyoruz. Bu proje artık Gölcük`ün aynı zamanda bir termal şehri olduğunu da ortaya koyacak. Engelsiz yaşam merkezi, hükümet konağı, 5 adet okul, 350 yataklı devlet hastanesi ek binası projelerini yerel seçim öncesinde baylatacağız ve önemli bölümlerini tamamlayacağız. Biz seçime kulaklarımızı kapattık ve işimizi yapıyoruz” şeklinde konuştu. 

ARKAMIZDA HALK VAR
Kahvaltılı toplantıya katılan AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, ulusal ve yerel gündeme dair açıklamalarda bulundu. 10 yıldır iktidar olduklarını söyleyen Civelek, Türkiye`nin sırat köprüsünden geçtiğini belirterek, barış sürecine değindi. Türkiye`de akıtılan kanların durması gerektiği söyleyen Civelek, “Biz kanın durması ve bu coğrafyada yaşayan her bireyin birlikte yaşaması için bu özveriye katlanıyoruz. Kaostan geçinenler bu sürece darbe vurmak istiyor ama geri adım atmayacağız. Barış sürecini başlattığımızda karşımıza CHP, MHP, PKK, DHKP-C çıktı. Bize karşı duruyorlar. Kanın akmasını , ocakların yanmasını istiyor bunlar. Ama bizim yanımızda ve arkamızda tek duran halk” dedi.

GÖLCÜK ADAYINI AÇIKLADI
Yerel seçim konusundaki görüşlerini de aktaran Civelek, aday adaylığı konusunda henüz bir çalışmalarının bulunmadığını söyledi. Aday adaylık düşünenlerin şimdilik beklemelerini tafsiye eden Civelek, “Yerel seçimde belediye başkanı olabilmek için aday adaylığı düşünenler elbetteki var ve olacaktır da. Ama bizim de parti disiplinimiz, kurallarımız var  Bu arkadaşlara şimdilik beklemelerini öğütlüyorum. Zamanı gelince ortaya çıksınlar, aday adayı olsunlar” ifadelerini kullandı. 

ELLİBEŞ, ÇOK KEYİFLENDİ
Gelen bir soru üzerine bir an boş bulunarak Gölcük adaylarının mevcut başkan Mehmet Ellibeş olduğunu ağızından kaçıran Civelek, “Mesela Gölcük`te belediye başkanımız Mehmet Bey adaydır. Elbette karşısına başka aday adayları da çıkacak. Şimdiden kimse Ankara`da ağabey falan aramasın” diyerek konuyu kapatmaya çalıştı ancak Ellibeş ismi mekandaki partililer tarafından alkışlandı ve hemen yanında oturan Ellibeş`i de çok keyiflendirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat