Özdilek

Siyaset

Gölcük Saraylı köyü CHP irtibat bürosu açıldı

Gölcük Saraylı köyü CHP irtibat bürosu açılışına CHP Kocaeli milletvekilleri Haydar Akar, Mehmet Hilal Kaplan ve CHP İl başkanı Yalçın Kuşkan, Gölcük ilçe başkanı İsmet işeri CHP KBB Meclis üyeleri açtı

17 Kasım 2013 Saat: 00:50
Gölcük Saraylı köyü CHP irtibat bürosu açıldı
Gölcük Saraylı köyü CHP irtibat bürosu açıldı

İsmet İşeri,  "Bizim için önemi büyük olan mahalle temsilcilikleri için bir irtibat ve temsilcilik bürosu açılışında bulunuyoruz. Sizler, o ulu çınarı temsil eden CHP yi ayakta tutan köklersiniz. Üye yapılanmasını çok güçlü insanların içinden seçtik. Partimizde mükemmel bir hareketlilik ve üye akışı var. Üyelik akışına dört tane partili bayan arkadaşımızı görevlendirdik. Üç mahalle birimimiz çok güçlü ve üretici çalışmalar yapıyorlar. Buradaki temsilcimiz Nurettih Gül'dür. Nurettin Gül, Örcün, Saraylı ve Yunus Emre mahalleleri adına örgüt birimlerini toplayıp partiye yük olmadan burayı işler hale getireceğiz dedi ve yaptı. Saraylıda 363 üyemiz var. Örcün 459 üye ve Yunus Emre'de1722 üyemiz var. Turan dumlu küçük bir operasyon geçirdi ve ayın 20'sine kadar dinlenip tekrar işine ve siyasi görevlerinin başına dönecektir" dedi. 

 

Mehmet Hilal Kaplan, "sayın ilçe başkanım ve ekibi, göreve geldiğinden beri çok iyi işler başardılar ve yüksek oranlar yakaladılar. Fahrettin beyi de tebrik etmek konusunda alkışlamanızı rica ediyorum. Değerli CHP liler böylesi temsilciliklere her bölge de ihtiyacımız var. Bizim de bölgelerde temsilciliklerimiz olduğunu halk görmeli ve bilmelidir. Bizim artık bu AKP Den kurtulmamız lazımdır. Otokrasiye giden bir rejime karşı dur dememiz gerekmektedir. Dini yönetimli bir devlet yapısı kurmaya kalkan bir partiyi demokratik sistemden çıkarmamamız lazımdır. Eğer bunu yapmazsak bunların sonuçları bizi bir iç savaşa götürecek. Çünkü bu insanlar bu ülkeyi bölmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Suriye' ye dönmemek için önümüzdeki yerel seçimde bunlara dur dememiz gerekir. Bunu oylarınızla yapın. Kimseyi sevmeseniz bile cumhuriyeti ve Atatürk sevginize sığının" şeklinde konuştu. 

 

Haydar Akar, "çok sevgili Gölcük CHP halkı ve İlçe yönetimine teşekkür ederiz. Artık hepimiz bir ilçe başkanı bir il başkanı gibi davranıp tüm halka CHP yi anlatmak ve neler yapacağımızı izah etme zorunluluğumuz vardır. Temel problemleri biliyoruz ama anlatma eksikliklerimiz vardı artık bunu aştık. Şimdi üyelerimize partililerimize ve vatandaşlarımıza sorup neler yapacağımıza karar veriyoruz. Sizlerle karar veriyoruz. Tüm ülkeye örnek olduk. Sandıktan çıkan herkesi aday yapacağız dedik ve yaptık. Nihayet bir uyum içinde çalışıyoruz. Gönlünüzden başkası geçebilir ama önemli olan sandıktan çıkanı desteklemektir. Bizde bunu yapıyoruz ve 30 Mart Gölcük bizim diyoruz. 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat