Özdilek

Spor

Gölcük Belediyespor Mini Voleybolcuları Turnuvaya Hazır

Türkiye Voleybol Federasyonu Kocaeli İl Temsilciliği tarafından düzenlenecek olan Mini Voleybol turnuvası 17 Ağustos spor salonunda 14 Şubat günü yapılacak olan ilk maçın ardından başlayacak. Turnuvaya 4 takım 40 sporcuyla katılacak

13 Şubat 2017 Saat: 20:24
Gölcük Belediyespor Mini Voleybolcuları Turnuvaya Hazır
Gölcük Belediyespor Mini Voleybolcuları Turnuvaya Hazır

Türkiye Voleybol Federasyonu Kocaeli İl Temsilciliği tarafından düzenlenecek olan Mini Voleybol turnuvası 17 Ağustos spor salonunda 14 Şubat günü yapılacak olan ilk maçın ardından başlayacak.

Turnuvaya 4 takım 40 sporcuyla katılacak olan Gölcük Belediyespor Kulübü Mini Voleybolcuları yapmış oldukları hazırlık maçlarıyla turnuvaya en iyi şekilde hazırlandıklarını ve başarılı sonuçlar elde etmek için mücadele vereceklerini ifade ediyorlar.

İhsaniye Anadolu Lisesi spor salonunda Yuvam İzmit Mini Voleybol takımıyla son hazırlık maçını yapan Gölcük Belediyespor Mini Voleybolcuları turnuva maçlarının geleceği günü merakla bekliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat