Özdilek

Spor

GO MOTORSPORTS Çek Cumhuriyeti Yarışı İçin Hazır

GO Motorsports 03 - 04 Ağustos tarihlerinde Porsche Sports Cup Almanya serisi yarışı için gittiği Oschersleben’in ardından bu hafta sonu da Çek Cumhuriyeti’ndeki Most pistinde yarışacak.

10 Ağustos 2013 Saat: 10:03
GO MOTORSPORTS Çek Cumhuriyeti Yarışı İçin Hazır
GO MOTORSPORTS Çek Cumhuriyeti Yarışı İçin Hazır

Yoğun yarış programına tüm hızı ile devam eden Go Motorsports, Most pistindeki yarışta Cenk Ceyişakar, Cengiz Oğuzhan ve Yadel Oskan’dan oluşan pilot kadrosu ile start alacak.

   Geçtiğimiz hafta sonu koşulan zorlu Oschersleben pistindeki mücadelenin ardından bu hafta sonu Porsche Sports Cup Orta Avrupa’nın Çek Cumhuriyeti’nde koşulacak olan Most Circuit yarışı için tüm ekip iddialı. Türk teknik ekibimiz Oschersleben ‘in hemen ardından Çek Cumhuriyeti’ne doğru yola çıkarken pilotlarımız Cenk Ceyişakar, Cengiz Oğuzhan ve Yadel Oskan yarışa podyum hedefi ile gidiyor. Porsche Sports Cup Orta Avrupa yarışının yanı sıra aynı zamanda FIA CEZ yarışına da katılacak olan pilotlarımız hafta sonu boyunca oldukça yoğun bir program takip edecek.

   Oschersleben yarışı sonrası takım direktörü ve pilotu Cenk Ceyişakar şunları söyledi:  “ Almanya’da zor bir hafta sonu geçirdik. Otomobilimizde istediğimiz ayarları yapmamız zaman aldı. Pazar günü koşulan ikinci yarışı altıncı tamamladım. Hiç zaman kaybetmeden bu hafta sonu koşacağımız yarışa odaklandık. Ağustos ayında 3 yarış yapıyoruz ve mutlaka kupa ile yurda dönmek istiyoruz. Most pisti Porsche GT3 otomobillerimiz için çok uygun ve ekip olarak iddialıyız.”

  Takım ile ilgili bilgilere www.gomotorsporlari.com adresinden ulaşılabileceği gibi, güncel ve anında haberleri www.facebook.com/gomotorsporlari ve https://twitter.com/gomotorsporlari adreslerinden takip edebilirsiniz.

   Go Motorsports 2013 sezonunda Ata Freight Line, Lamp 83, MyDays, sponsorluğunda, Luce Halkla İlişkiler ve Tok Sport iş birliktelikleri ile yarışıyor.

 

GO MOTORSPORTS 2013 YARIS TAKVİMİ

26-28.04.2013 Hungarian Ring/ Macaristan

01-02.06.2013 Hockenheimring 1 / Almanya (PSCD)
13-14.07.2013 Red Bull Ring (A1) / Avusturya (PSCD)
03-04.08.2013 Oschersleben / Almanya (PSCD)

09-11.08.2013 Most Circuit / Çek Cumhuriyeti (PSCCE)

23-25.08.2013 Slovakiaring / Slovakya (PSCCE)
14-15.09.2013 Spa / Belçika (PSCD)
03-05.10.2013 Hockenheimring 2 / Almanya (PSCD)

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat