Güncel

GKD, yeni dönemde aktif olacak

Genç Kocaelililer Derneği (GKD) Yönetim Kurulu, İzmit Marina’da bulunan GKD Kafe’de bir toplantı düzenleyerek basın mensuplarıyla bir araya geldi.

13 Ekim 2013 Saat: 22:53
GKD, yeni dönemde aktif olacak
GKD, yeni dönemde aktif olacak

GKD Başkanı Ayhan Varol ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda, derneğin yeni dönem projeleri gündeme geldi. Dernek Başkanı Ayhan Varol, geleneksel bayramlaşmanın bayramın 2. günü saat 15.30'da gerçekleşeceğini söyleyerek, “Bütün Kocaelililer davetlimizdir” dedi.

HERKESE KAPIMIZ AÇIK

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Ayhan Varol, şunları söyledi: “Geçen dönem hafta sonu kahvaltılarında bir araya geldiğimiz milletvekillerimizi bayram ertesinde yeniden ağırlamaya başlayacağız. Bizler dernek olarak herhangi bir siyasi taraf olamayız. Bunun en güzel örneği, ilimizin ileri gelen siyasilerini derneğimizde ağırlamamız. Tarafsızlığımıza devam edeceğiz.

BAĞIMSIZ DERNEĞİZ

Yerel seçimler öncesi aday adaylığını açıklayan siyaset adamlarını derneğimizde ağırlayacağız.  Siyasiler, gerçekleştirmek istedikleri projeleri anlatarak kamuoyuna duyuracak. Derneğimiz çatısı altında gerçekleşecek olan bu buluşmalarda önemli adımlar atılacağına eminiz. Kentin sorunlarını siyaset adamlarıyla tartışarak, halkımızın isteklerini kendilerine ileteceğiz. GKD, bu kentin bağımsız ve tarafsız derneği olmaya devam edecektir” 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat