Özdilek

Güncel

Girişimler Türk Telekom’la uçuşa geçiyor

Türkiye’nin dijital dönüşümüne öncülük eden Türk Telekom, yarının teknolojilerini üreten ve ihraç eden Türkiye vizyonuna katkı sunmak adına 2013 yılından bu yana girişimcilere büyük destek sağlıyor.İSTANBUL (İGFA) -  Türkiye...

28 Nisan 2024 Saat: 15:05
Girişimler Türk Telekom’la uçuşa geçiyor
Girişimler Türk Telekom’la uçuşa geçiyor

Türkiye’nin dijital dönüşümüne öncülük eden Türk Telekom, yarının teknolojilerini üreten ve ihraç eden Türkiye vizyonuna katkı sunmak adına 2013 yılından bu yana girişimcilere büyük destek sağlıyor.

İSTANBUL (İGFA) -  Türkiye’nin ilk kurumsal girişim hızlandırma programı PİLOT ile teknoloji birikimini aktararak yenilikçi fikirlerin büyümesine rehberlik eden Türk Telekom, nakit desteği ve sayısız fırsat sunarak girişimleri uçuşa geçiriyor.

Ekonomik ve teknolojik gelişimin anahtarı olan girişimcilik için Türkiye’nin ilk kurumsal girişim hızlandırma programı PİLOT’u 2013 yılında hayata geçirerek 111 girişime 32 milyon TL nakit desteği veren Türk Telekom, girişimcilere birçok fayda sunarak yerli fikirlerin dünyaya açılmasında ve 35 milyon doları aşan yatırım almasında köprü görevi üstlendi.

Türk Telekom Ventures Genel Müdürü Muhammed Özhan, “Girişimcilik Türk Telekom’un ruhunda var. Türkiye’yi yenilikçi teknolojilerle buluşturmakla kalmıyor, bir telekomünikasyon şirketi olmanın ötesine geçiyoruz. Yerli fikirleri destekleyerek ekonomik ve teknolojik ilerlemeye katkı sunuyor, girişimlerimizin dünyaya açılmasına öncülük ederek ülkemize katma değer sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat