Özdilek

Güncel

“Girişimcilikte Önce Kadın”

Türkiye Vodafone Vakfı kadınların ekonomik ve sosyal hayata daha fazla katılmalarına katkıda bulunmak hedefiyle Millî Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Bilişim Vakfı işbirliğiyle İzmit'te hayata geçiriliyor.

2 Mart 2017 Saat: 16:53
“Girişimcilikte Önce Kadın”
“Girişimcilikte Önce Kadın”

Bilişim Vakfı işbirliğiyle hayata geçirilen “Girişimcilikte Önce Kadın” projesinin ikinci dönemi kapsamında eğitimler 10 ilde birden başlıyor.

Eğitimleri başlatmak üzere Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan ve Türkiye Vodafone Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Süel’in katılımlarıyla 6 Mart Pazartesi İzmit’te düzenleyecek basın toplantısı ile bilgilendirme  tanıtım yapılacak. 

Colman Deegan kimdir?

Colman Deegan, son olarak Vodafone Grubunun en büyük şirketlerinden olan Vodafone İtalya’nın Finanstan sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktaydı. Deegan, Vodafone’daki kariyerine 1998 yılında genel merkezde Grup Finans biriminde başladı. Ardından 2007-2011 yılları arasında Vodafone Grubu’nun tüm dünyadaki Birleşme ve Satın Almalarından sorumlu Direktörü olarak çalıştı. Sonrasında 2011-2014 yılları arasında Vodafone Hindistan’ın Finanstan sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığı dönemde, bu şirketin güçlü büyüme performansına önemli katkılar sağladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat