Özdilek

Spor

Gergerlioğlu, Kocaeli Sporumuzun eski başarılı günlerini görmek istiyoruz

HDP'li vekil Gergerlioğlu Kocaelispor'un yeni stadında ilk maçını izledi, Kocaeli Sporumuzun eski başarılı günlerini görmek istediğini ifade etti.

2 Eylül 2018 Saat: 20:32
Gergerlioğlu, Kocaeli Sporumuzun eski başarılı günlerini görmek istiyoruz
Gergerlioğlu, Kocaeli Sporumuzun eski başarılı günlerini görmek istiyoruz

İzmit Alikahya'da yapımı tamamlanan 33 bin kapasiteli Kocaeli Stadyumu'nda, Kocaelispor'un açılış maçına Kocaelispor Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Yavuz’un davetiyle HDP Kocaeli Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Ömer Faruk Gergerlioğlu' da katıldı.

 Kocaelispor, yeni stadındaki ilk maçında Fatsa Belediyespor’u konuk etti. Kocaeli Stadyumu'nun açılış maçında Fatsa Belediyespor'u konuk eden Kocaelispor'un tribünlerinde HDP Kocaeli Milletvekili de yer aldı. 90 dakikalık maçın tamamını izleyen Ömer Faruk Gergerlioğlu, Kocaelispor'un yeni stadına kavuşmasını tebrik ederek, takıma başarılar diledi.

 "Kocaeli Sporumuzun eski başarılı günlerini görmek istiyoruz"

 Kocaelispor'un 1996-97 ve 2001-02 sezonlarında Türkiye Kupası'nı kazandığını ve Türkiye'nin büyük kulüplerine futbolcular gönderdiğini hatırlatan HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Kocaelispor'un sadece borç dönemlerinde yanlarında olunmaması gerektiğini, hangi ligde oynarsa oynasın her daim destek verilmesi gerektiğini aktardı. Serdar Topraktepe ve Kaan Dobra'lı (Roman Dąbrowski) dönemlerde Kocaelispor'u ilgiyle takip ettiğini söyleyen Gergerlioğlu, "Kocaelispor’a uzun süre değer verilmedi, transferlerden tonlarca borçlar çıktı. Artık eski başarılarını görmek istiyoruz. Yeni stadında inşallah galibiyetler ardı ardına sıralanacak. Biz de sadece şehrin milletvekili olarak değil aynı zamanda bu takımın bir taraftarı olarak elimizden gelen bütün desteği vereceğiz. Kocaeli Sporumuza yürekten başarılar diliyorum dedi.


 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat