Özdilek

Kültür/Sanat

Gencoğluna Son Görev

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Böbrek yetmezliği nedeniyle yaşamını yitiren İzmit Belediye başkanlarından Necati Gençoğlu’nun cenazesi dün Yeni Cuma Camii’nde kılınan namazın ardından Derince’de defnedildi.

Son yolcuğuna aile fertlerinin ve sevenlerin gözyaşları arasında uğurlanan Gençoğlu’nun kalabalık cenaze töreni, kentimizin tanıdık siyasi simalarını buluşturdu .

 

 BÖBREK YETMEZLİĞİ
Kalp ameliyatından sonra sağlık sorunları bir türlü düzelmeyen Gençoğlu`nda böbrek yetmezliği de çıkmıştı. Yaklaşık bir yıldır sürekli diyaliz makinesinde tedavi gören Gençoğlu, geçen cumartesi akşamı evinde bir anda fenalaştı. Ailesi tarafından hemen Kocaeli Devlet Hastane`ne kaldırıldı. Durumu kritikleşince buradan KOÜ Tıp Fakültesi`ne sevk edildi.

BAKAN GÖNÜL DE KATILDI
Gençoğlu önceki gece son olarak diyaliz makinesine bağlandı, servisine çıkarıldıktan hemen sonra da hayatını kaybetti. Kocaeli`nde çok sevilen bir isim olan Necati Gençoğlu`nun cenazesi de kalabalıktı. Özellikle eski ANAP`lıların büyük ilgi gösterip cenazeye katılması dikkat çekti. Cenaze törenine ilimizdeki siyasi parti yöneticilerinin büyük bir bölümü ilgi gösterdi.
 

DERİNCE`DE DEFNEDİLDİ
Taziye için uzun kuyruk oluştu. Cenazede Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, vali Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da hazır bulundu.  Cenaze namazını İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu kıldırdı. Gençoğlu`nun cenazesi Yeni Cuma Camii`nde ikindi namazına mütakip kılınan sonra cenaze namazının ardından Derince Merkez Mezarlığı`ndaki aile kabristanında toprağa verildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat