Kültür/Sanat

Genç öğretmen evinde ölü bulundu

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

25 yaşındaki genç öğretmenin canına kıyması tanıyan herkesi yasa boğdu. Bir hafta önce intihar ettiği anlaşılan öğretmenin cesedinin yanında bir de 11 sayfalık sevdiği kişiye hitaben yazdığı mektup bulundu. Emniyet, gencin aşk yüzünden intihar etmiş olabileceğini düşünüyor.

    

         Mehmet Yetkin isimli genç öğretmen dün gece evinde ölü bulundu.

Özel bir dershanede çalışan Ankara doğumlu Mehmet Yetkin Beylikbağı Hürriyet mahallesi 249 sokakta bulunan evinde canına kıymış bir şekilde bulundu.

Olay şöyle gelişti: Ailesinin oğullarından haber alamaması ve komşularına haber vermesi üzerine komşuları evin yedek anahtarıyla genç öğretmenin evine girdi.Evdeki ağır koku üzerine içeri giren komşular genç öğretmeni evin teras katındaki tavana çamaşır ipiyle asmış bir şekilde buldular.

Bunun üzerine komşular hemen polise haber verdi.Olay yerine gelen ekipler ve savcılık olayla ilgili inceleme başlattı.Adli tıptaki incelemelerde cesedin bir haftalık olduğu anlaşıldı.Evin her köşesinde inceleme yapan ekipler, öğretmen tarafından Dilara isimli bir şahsa yazılan yaklaşık 11 sayfalık mektup buldu. Mektupları inceleyen ekipler genç öğretmenin aşk yüzünden canına kıymış olabileceği kanısında. Ayrıca mektbun üzerine “beni bulan kişinin mektuptaki telefon numarasını aramasını rica ediyorum” notu düşülmüş. Edinilen bilgilere göre, bu intihar öğretmen için ilk değildi daha öncede genç öğretmenin ilaçla birkaç defa intihar girişiminde bulunduğu anlaşıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat