Özdilek

Aşayiş

Genç kızdan haber alınamıyor

20 yaşındaki Şükran Yılmış, 19 Ekim günü evden çıkıp iş yerine gitti. Akşam iş yerinden çıkan kız bir daha evine dönmedi. Ailesi genç kızdan haber alamayınca durumu polise bildirdi.

23 Ekim 2017 Saat: 23:47
Genç kızdan haber alınamıyor
Genç kızdan haber alınamıyor

Kocaeli Kartepe İlçesinde ikamet eden ve   Uzunçiftlik Mahallesinde hizmet veren bir restaurant’ta çalışan  20 yaşındaki  Şükran Yılmış, 19 Ekim günü evden çıkıp iş yerine gitti.  Akşam iş yerinden çıkan kız bir daha evine dönmedi.  Ailesi genç kızdan haber alamayınca durumu polise  bildirdi.   Polis ve Jandarma genç kızın bulunması için geniş çaplı soruşturma başlattı.  Öte yandan  genç kızı tanıyanların, kendisi kaybolmadan önce  endişeli olduğunu,  zayıf ve sivilceli bir şahıs tarafından takip edildiğini söylediği ve bu nedenle arkadaşlarından eve kadar kendisine eşilk etmelerini istediği öğrenildi. Yılmış’ın  yakınları kendisini görenlerin  insaniyet namına  polis veya jandarmaya bildirmesini yada  0553 187 41 26 dan kendilerine haber vermelerini istedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat