Özdilek

Ekonomi

Genç KASİAD' dan Trabzon ve Batum Gezisi

KOCAELİ - Kocaeli Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) bünyesinde bulunan Genç KASİAD, üyelerine, Trabzon ile Batum'a gezis düzenledi.

20 Kasım 2012 Saat: 17:14
Genç KASİAD' dan Trabzon ve Batum Gezisi
Genç KASİAD' dan Trabzon ve Batum Gezisi

Genç KASİAD Başkanı Nusret Alp, yaptığı açıklamada, kuruldukları günden bugüne yaptıkları çalışma ve oluşturdukları girişimcilik platformlarıyla ses getirdiklerini söyledi. Alp, düzenledikleri etkinlikler kapsamında üyelerini Trabzon ve Batum'a götürdüklerini kaydetti. Alp, gezinin ilk gününde Trabzon KARGİD-Karadeniz İş Adamları Derneği Genç üyeleri ile ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdiklerini anlattı. Alp, ayrıca, Sümela Manastırını da ziyaret ettiklerini dile getirdi.

Alp, Trabzon'un ardından Batum'a geçtiklerini belirterek, "Genç KASİAD Batum'u gezdikten sonra Keda ilçesine geçtik. Burada Keda Belediye Başkanı ve ilçeyi ulusalda temsil eden milletvekilini ziyaret ettik. Verimli geçen görüşmelerde Keda Belediye Başkanı yatırımlar için destek olacaklarını, yatırım yapan istihdam sağlayan Türk İşadamları için ücretsiz arazi verebileceklerini ifade etti." dedi.

Genç KASİAD Başkanı Nusret Alp, daralan iç piyasada yeni ticaret alanları oluşturmak adına yapılan bu ziyaretlerin genç işadamlarına faydalı olduğunu aktardı. Ziyaret ettikleri Genç KARGİD'e misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Alp, Afrika ve Güneydoğu gezilerimizden sonra yaptıkları bu gezinin hem ticari bağları güçlendireceğine hem de kültürel işbirliğini artıracağına inandığını kaydetti.

Genç KASİAD Genel Sekreteri Kahraman Yıldırım ise Türkiye'nin yakın komşuları ile işbirliğine katkı sağlama çabalarının devam edeceğini ve ekonomik işbirliğinin komşularla yakın ilişkiler doğuracağını vurguladı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat