Özdilek

Güncel

GENÇ-İZ bonzaiye savaş açtı

GENÇ-İZ ile Kent Konseyi Gençlik Meclisi bonzaiye dur demek için bir çalışma başlatıyor.

8 Ekim 2014 Saat: 10:37
GENÇ-İZ bonzaiye savaş açtı
GENÇ-İZ bonzaiye savaş açtı

İzmit Belediyesi Gençlik Bilgilendirme ve Danışma Merkezi (GENÇ-İZ) önemli bir çalışmaya daha imza atmaya hazırlanıyor. Gençlik alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve gençlik toplulukları ile projeler üreten GENÇ-İZ son zamanlarda gençler arasında hızla yayılan bonzaiye dur demek için harekete geçti.  GENÇ-İZ ile Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin ortaklaşa olarak lise öğrencilerine yönelik hayata geçirecekleri projenin amacı lise öğrencilerini bonzai konusunda bilinçlendirmek ve kullanmaya teşvik eden etmenleri ortadan kaldırmak.

Önümüzdeki haftalarda başlayacak olan bilgilendirme çalışmalarında özellikle bonzai maddesini kullanmış ve pişman olmuş gençlerin de yer alacağı bildirildi.

GENÇ-İZ yetkilileri madde bağımlığı konusunda hassas olduklarını, bu alanda farklı projeler üretmeye ve proje üretenlere destek olmaya devam edeceklerini söylediler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat