Özdilek

Siyaset

Genç CHP’liler Köy yollarında

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Seçim çalışmalarına hız veren CHP Kocaeli Gençlik Kolları, başta aile sigortası olmak üzere CHP’ nin proje ve vaatlerini halka anlatmaya devam ediyor.

Kısa bir süre “İktidar Gönüllüleri” projesini hayata geçirecek olan CHP Gençlik Kolları Üyeleri, çalışmalarında köylere büyük önem vermekte. CHP’ nin tarımda dönüşüm ve aile sigortası projelerinin hedef bölgesi olarak köyleri ve varoşları belirleyen gençler, çalışmalarının ilk ayağı olarak Kartepe İlçesi’ nin Nusretiye, Şirinsulhiye ve Balaban Köyleri ile B. Derbent ve Maşukiye Beldeleri’ ne gittiler.

Yapılan programda İl Gençlik Kolları Başkanı Umur Bakkal ve Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Seçkin Ardıç’ ın yanı sıra İl ve İlçe Gençlik Kolları Örgütü’ ne ye gençler de hazır bulundu. Bölge halkına Türk kahvesi ve karanfil hediye eden gençler ayrıca kahve ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. CHP’ nin projelerine ilişkin broşürleri dağıtarak halk ve esnafla sohbet eden gençler, Kartepe halkına projelerin ayrıntılarını anlattılar, sıkıntı ve taleplerini dinlediler.

Programın oldukça başarılı geçtiğini kaydeden İl Gençlik Kolları Başkanı Umur Bakkal;

“Kartepe halkıyla gerçekleştirdiğimiz temaslarda oldukça olumlu sonuçlar aldık. Aile sigortası ve tarımda dönüşüm projelerimiz özellikle köylerde ve varoşlarda yaşayan, geçim sıkıntısı çeken vatandaşlarımız için bir umut ışığı olarak duruyor. CHP’ ye hiç oy vermemiş insanlarımız bile büyük bir heyecan içinde partimizi destekliyor. Kartepeli hemşerilerimizin bu sıcak yaklaşımı bizleri oldukça mutlu etti. İktidara giden yürüyüşümüzde inanç ve heyecanımız her geçen gün artarak devam ediyor.” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat