Özdilek

Siyaset

Gelecek Derince Özyolcu’ya emanet

Gelecek Derince Özyolcu’ya emanet Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, il yönetimine giren Ümit Yıldız’dan boşalan Derince İlçe Başkanlığı görevine, İrfan Özyolcu’yu atadı.

15 Şubat 2022 Saat: 22:02
Gelecek Derince Özyolcu’ya emanet
Gelecek Derince Özyolcu’ya emanet

Gelecek Derince Özyolcu’ya emanet

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, il yönetimine giren Ümit Yıldız’dan boşalan Derince İlçe Başkanlığı görevine, Türkiye Yaşam Partisi’nden istifa ederek partiye katılan İrfan Özyolcu’yu atadı.

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, Derince İlçe Başkanlığına İrfan Özyolcu’yu atadı. İl merkezinde yetki belgesini veren başkan Serap Çakır, “Gebze, Çayırova, Körfez, Kandıra ve Darıca ilçelerimizden sonra Derince’ye de başkanımızı atadık. Kendisi siyasete de yabancı değil. Başarılı olacağına yürekten inanıyorum” dedi.

 

Türkiye Yaşam Partisi Kocaeli İl başkanlığı görevinden istifa ederek Gelecek Partisi’ne katılan İrfan Özyolcu da yaptığı açıklamada, “Gelecek Partisi Derince ilçe başkanlığı görevi şahsıma tevdi edilmiştir. Başta sayın genel başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve il başkanımız Serap Çakır olmak üzere bu süreçte güven telkin eden tüm büyüklerimize teşekkür ediyorum. Ülkemiz olağan üstü bir süreçten geçiyor. Bu süreçte halkımıza umut aşılayan partimizde bizlere önemli görevler düşüyor. Görevi devraldığım Ümit Yıldız arkadaşımızın bıraktığı yerden yolumuza devam edeceğiz. Hizmetleri için kendisine teşekkür ediyorum. En kısa sürede yönetimimi oluşturarak sahaya çıkacağım” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat