Özdilek

Güncel

GEEP Projesi Kartepe Çelik Halat Anadolu Lisesi’nde

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kocaeli’nin ulusal seviyede başarı ortalamasının arttırılması ve Kocaeli’de ilerlemekte olan eğitim öğretim kalitesine ivme kazandırmak amacıyla, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü “Gelecek İçin El Ele Eğitim Projesi’ni (GEEP)” uygulamaya koymuş, bu kapsamda da Kartepe Çelik Halat Anadolu Lisesi de pilot okullar arasında yer aldı.

 

Projenin amacını anlatan Kartepe Çelik Halat Anadolu Lisesi Müdürü Göksal Taş, “Ulusal seviyede ilimizin, eğitimdeki başarı ve kalitesini yükseltmek, okulların ve öğrencilerin performanslarını geliştirerek, pozitif kurumsal rekabeti teşvik etmek, eğitim niteliğini yükseltmede okul, aile, çevre iş birliğini arttırmak. Çağdaş değerlendirme yaklaşımları çerçevesinde, öğrencilerin akademik başarılarını artırmak, üst düzey bilişsel, duyuşsal becerilerini ölçmek ve geliştirilmesini sağlamak. Okullarının başarı düzeyleri analiz edilerek okul ve kurumların gerekli tedbirleri almalarını sağlamak, her okulun kendi kendine yeni öğrenme stratejileri geliştirmesine ve bunu uygulamasına imkân sağlamak, eğitim paydaşlarının ekip ruhu içinde çalışmalarını sağlamaktır” dedi.

 

Velilerin ve öğretmenlerin katıldığı toplantıda, başarılı 33 öğrenci velisine Okul Aile Birliği ve okul yönetimince teşekkür belgesi verildi. Proje kapsamında 208 öğrencinin 33’ünün başarılı olması okul yönetimini de memnun etti. Veli sayısının bir sonraki toplantıda daha fazla olması için öğretmenlerin ev ziyaretlerine hız kesmeden devam edeceği belirtilen toplantıda, Kaymakam Mustafa Ünaldı’nın Kartepe’nin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla yaptırdığı ayva cezeryesi öğrenci velilerine ikram edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat