Özdilek

Spor

GEDOSK, Yeni Yılda Zirveleri Hedefliyor.

Gebze Dağcılık ve Doğa sporları Kulübü, 2014 yılında zirveleri hedefliyor.

1 Ocak 2014 Saat: 10:39
GEDOSK, Yeni Yılda Zirveleri Hedefliyor.
GEDOSK, Yeni Yılda Zirveleri Hedefliyor.

ebze Dağcılık kulübü yöneticileri, yeni yılın başta spor camiası olmak üzere, ülkemize sağlık ve başarı dolu günler getirmesini dilediklerini söylediler. 2013 yılını dolu dolu yaşadıklarını, bir birinden güzel zirvelere yürüdüklerini belirten dağcılık kulübü yöneticileri, 2014 yılında yine zirve yollarında olacaklarını ifade ettiler. GEDOSK, 18 yıllık köklü geçmişi ile Türk dağcılığı içinde mütevazi bir yere sahip bir kulüp olarak 2014 yılında yine zirve yollarında olacak, etkinliklerine hız kesmeden devam edecek. .

Gedosk başkanı Hasan Boyacı, yeni yılda doğa yürüyüşü anlamında yeni parkur çalışmaları yaptıklarını, ayrıca yeni zirveleri hedeflediklerini söyledi. Kulüp basın sözcüsü ve  başkan yardımcısı Rıdvan Şükür, yeni yılın dağcılık ve spor anlamında kulüplerine yeni kazanımlar getireceğini, yeni parkur çalışmalarına önümüzdeki günlerde de devam edeceklerini ifade etti. Kulüp yönetim kurulu olarak yeni yılın ülkemize sağlık, umut ve mutluluk getirmesini dilediklerini söylediler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat