Özdilek

Turizm

GEDOSK, Yazılıkaya’da Akordiyon Şovla Karşılandı.

Gebze’li dağcılık kulübü üyeleri akordiyon konseri veren muharı keyifle dinledi.

14 Ekim 2012 Saat: 09:29
GEDOSK, Yazılıkaya’da Akordiyon Şovla Karşılandı.
GEDOSK, Yazılıkaya’da Akordiyon Şovla Karşılandı.

Gebze Doğa sporları kulübü üyesi dağcılar, Eskişehir’in Han ilçesi yazılıkaya köyünde akordiyon şovla karşılandı. Frigya vadisi yürüyüşü için yazılıkaya köyüne giden Gebzeli dağcılık kulübü üyesi dağcıları köy muhtarı Veysel Gündoğdu karşıladı. Frig vadisi yürüyüşü için gelen dağcıları karşılayan köy muhtarı bölgenin geçmişi hakkında kulüp üyelerini bilgilendirdi. Kafkas  müziğinden parçaları akordiyon ile seslendirdi.  

Binlerce yıllık geçmişi olan bölgede  yürümenin  heyecanını yaşayan GEDOSK üyeleri değirmenden kafeye çevrilen mekanda yöreye has “Hıçın” ismi ile anılan börekleri yediler, çaylarını yudumladılar. GEDOSK  üyeleri Anadolunun binlerce yıllık geçmişi olan yerleşim bölgelerinde yürümeye devam ediyor. Gebze’nin köklü doğa sporları kulübü üyeleri, düzenlenen doğa yürüyüşünde tarihi Gökgöz  kalesine çıktılar, Gerdek kaya anıtmezarını gezdiler daha sonra çevredeki birçok Frigya eserini içine alan parkurda  gün boyunca yürüdüler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat