Özdilek

Spor

GEDOSK, Köroğlu Zirvesine Yürüyecek..

Gebze Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri Bolu İli sınırları içerisinde bulunan Köroğlu dağlarının en yüksek noktası Köroğlu zirvesine (2499 m) yürüyecek.

25 Mart 2014 Saat: 13:53
GEDOSK, Köroğlu Zirvesine Yürüyecek..
GEDOSK, Köroğlu Zirvesine Yürüyecek..
Kıbrısçık ilçesi sınırları içerisinde bulunan  Köroğlu zirve çıkışına dağcılık kulübü üyesi sporcular katılacak. Gebzeli dağcılar Köroğlunun  at koşturduğu yaylalardan başlayacakları zirve yürüyüşünde efsaneleşen, destanlara konu olan bölgenin çam ormanlarında ve patikalarında gün boyu yürümenin keyfini yaşayacaklar. Bolunun bir çok zirvesine yıllardır çıkan kulübün zirve yürüyüşü, 6 nisan 2014 günü yapılacak. 
GEDOSK  Başkanı Hasan Boyacı,  Kıbrısçıktan Köroğlu zirvesine yürüyeceklerini, Bolu’nun yemyeşil  ormanlarının kendilerini her zaman etkilediğini söyledi. Kulüp başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Rıdvan Şükür, Bolu ormanlarında Bolu yaylalarında olmayı, doğasında yürümeyi sevdiklerini söyledi. Ekosistemin bir parçası olan ve kendisine has vahşi doğayı içinde barındıran Bolu ormanlarının biyolojik çeşitlilik açısından çok önemli olduğunu bildiklerini ifade etti. Bu eşssiz  ormanların her yönüyle korunması gerektiğini dile getirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat