Özdilek

Spor

GEDOSK, Köroğlu zirvesine yürüdü..

Gebze Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyesi dağcılar, Bolu sınırları içerisinde bulunan Köroğlu dağlarının en yüksek noktası Köroğlu zirvesine çıktılar..

8 Nisan 2014 Saat: 10:42
GEDOSK, Köroğlu zirvesine yürüdü..
GEDOSK, Köroğlu zirvesine yürüdü..

18. yıl etkinlikleri içerisinde düzenlenen Bolu-Kıbrısçık sınırları içerisinde bulunan Köroğlu zirve çıkışına dağcılık kulübü üyesi 18 sporcu katıldı. Gebzeli dağcılar, sabahın ilk ışıkları ile zirve için harekete geçtiler. Mevsim ilkbahar olmasına ragmen soğuk havanın  kendisini oldukça hissttirdiği bir günde  dağcılar zirve çıkışını başarıyla tamamladılar. Efsaneleşen, destanlara konu olan Köroğlu dağının çam ormanlarında ve patikalarında başlayan yürüyüşzirveye kadar devam etti.. Bolunun bir çok zirvesine yıllardır çıkan kulübün düzelediği Köroğlu zirve çıkışı, kulübün 18. Yılına anlam kattı.GEDOSK, Köroğlu zirve çıkışında ekip liderliğini tecrübeli dağcı Cemal Üstün yaptı.

GEDOSK Başkanı Hasan Boyacı, Bolu'nun yemyeşil ormanlarını her zaman etkileyici bulduğunu söyledi. Kulüp başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Rıdvan Şükür, Bolu’nun doğal yapısının her mevsim güzel olduğunu,bu bölgeye gelmeye devam edeceklerini söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat