Özdilek

Spor

GEDOSK, Büyükada’da Yürüdü..

Gebze Dağcılık ve Doğa sporları Kulübü, Büyükada’nın her yerini yürüdü..

18 Mart 2014 Saat: 21:57
GEDOSK, Büyükada’da Yürüdü..
GEDOSK, Büyükada’da Yürüdü..

Düzenlenen  planlı etkinlik ile Gebze dağcılık kulübü üyeleri,  hafta sonu yapılan Büyükada yürüyüşünde ada çevresini yürüdü, önemli yükseltilerine çıktı, kızılçam ormanı içerisindeki patikalarda yürüdü.

Büyükadanın iskelesi civarında başlayan yürüyüşte adanın güzel  sokaklarını adımlayan Gedosk üyelerigün içerisinde devam eden yağmura aldırmadan ada yürüyüşünün keyfini çıkardılar. Büyükada'nın iki tepesine de çıkıp adayı çepeçevre dolaşan kulüp üyelerine bu kez  11 yeni katılımcı renk verdi.. Yürüyüş parkurunda  doğa yürüyüşçüleri dört bir yanı denizle çevrili adanın deniz manzarasına doyamadılar. Ekibin liderliğini yapan kulüp başkanı Hasan Boyacı, Büyükada’ya yakın zaman içerisinde iki kez doğa yürüyüşü düzenlediklerini, bu sevimli şirin adada olmaktan ve yürümekten mutluluk duyduklarını , yakın zamanda yeniden yürümek istediklerini söyledi. Doğa yürüyüşü sırasında katılımcılara kulüp başkanı Hasan Boyacı, adanın tarihi ve bitki örtüsü hakkındada bilgi verdi. Kulüp başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Rıdvan Şükür, güzel bir ortamda Büyükada’da neşeli doğa sever bir grup ile yürüdüklerini mutlu olduklarını söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat