Özdilek

Ekonomi

GEDİKOĞLU, OSB KURMAK İÇİN ÇALIŞIYOR

Sakarya, Yalova, Düzce’de Araziler Saptandı

12 Mayıs 2013 Saat: 15:07
GEDİKOĞLU, OSB KURMAK İÇİN ÇALIŞIYOR
GEDİKOĞLU, OSB KURMAK İÇİN ÇALIŞIYOR

Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Organize sanayi Bölge Komitesi  başkanı, inşaat Mühendisi Zeki Gedikoğlu, Pendik Green Park otelde düzenlediği toplantıda,  üç ilde kuruluş çalışmalarını yürüttüğü  organize sanayi bölgesi ile açıklamalarda bulundu. Toplantıya ASİAD başkanı ö. Faruk Başaran ile Yalova, İstanbul, Gebze ve Sakarya’dan çok sayıda sanayici ve işadamı katıldı.

Sanayici ve işadamlarına Organize Sanayi Bölgelerinin kuruluşu, özellikleri ve avantajlarıyla ilgili ayrıntılı bilgiler veren Gedikoğlu, “ Bir çok bölgede şubelerimiz var. Tüm bölgelerde sanayicilerle yakın çalışmalarımız var.  Bir çok bölgede sanayicilerin fabrika kurmak, fabrikalarını taşımak gibi sıkıntıları var. Bu anlamda 2013 yılı Ocak ayında  uzman kişilerden  oluşan bir Organize Sanayi Bölgesi  oluşturuldu. Başta bakanlık olmak üzere tüm bölgelerde görüşmeler yaptık. Organize sanayi bölgesi kurulması için Sakarya, Kartepe Uzunbey,Yalova  ve Düzce’de yerleşimlerinden uzak, sanayi kurulmasına müsait ve çevre açından sıkıntısız  araziler saptadık. Gerekli araştırma ve incelemeleri yaptık. Bu bölgeleri sanayicilerimize sunmaya başladık. Bölgelerden bir yada bir kaçından talebe göre  kuruluş çalışmalarını başlatacağız. Ayrıca, Diyarbakır’dan da talepler var.Bilgilendirme ve öneri, istek toplama  çalışmalarımız sürüyor. Bu toplantıda bunlardan biri.”dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat