Özdilek

Siyaset

Gecikmeli Miting Beklenen Kalabalığı Sağlayamadı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

   AKP Parti Genel Merkez Gençlik Kollarının organize ettiği Gençlik Şöleni ve seçim mitingi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla Gebze’de gerçekleşti. Mitinge geç katılan Erdoğan, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün ile İstanbul milletvekili Abdulkadir Aksu’ya kaldı. Mitingte beklenen 70 bin kişilik katılım sağlanamadı.Mitingin geç başlaması ve sıcak havanın da etkisiyle birlikte katılımın 40 bin civarında gerçekleşti.

 

 

 

  Miting  öncesi Bir Vatandaş Gazetecilere Saldırdı

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Gebze şehir stadına yapacağı miting öncesinde bir kişi, gazetecilere saldırdı. Saldırgan, polis tarafından gözaltına aldırıldı.

 

Miting öncesinde statta tatsız bir olay yaşandı. Salona giren bir kişi, basın mensuplarına ayrılan platforma çıktı. Gazeteciler, platformun basına ayrıldığını, mitingin buradan takip edilemeyeceğini söyledi. Platformdan inmemekte direnen vatandaş, kendisini uyaran gazeteciye ağza alınmayacak küfürler savurdu. Sağduyulu davranan gazeteci, vatandaşı platformdan inmeye davet etti. Duruma sinirlenen vatandaş, gazeteciye saldırdı. Basın mensuplarına ayrılan platform bir anda karıştı. Arbedeyi gören gazeteci ve vatandaşlar kavgayı güçlükle ayırdı. Polis ekipleri, gazetecilere küfür edip saldıran şahsı gözaltına aldı. Kavga çıkaran vatandaşın yakınları da gazetecilere saldırmak için harekete geçti. Sağduyulu vatandaşlar bu saldırı girişimini de durdurdu. Emniyet güçleri, olaydan sonra gazetecilere ayrılan platform çevresinde güvenlik önlemi aldı.

 

AKP''liler 72 bin kişi toplayamadı

AKP''de Gebze Şehir Stadı''nda gerçekleştilen Gençlik Şöleni için 30 bin kişi stad içerisinde yerini aldı. Başbakan Erdoğan''da 3 saat gecikmeli olarak Gebze''ye geldi. Miting öncesi Uğur Işıldak konseri renkli görüntülere sahne oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat