Özdilek

Aşayiş

Gece girdiği iş hanında büroları soydu

Alemdar Caddesi Karaçetin İş Merkezi'nde meydana geldi. Gece bekçisi olmadığı öğrenilen iş merkezine Cumartesi akşamı gelip gizlenerek geceyi burada geçiren H.D ve C.B daha sonra 15 ofisin kapısını kırarak içeri girdi.

23 Kasım 2017 Saat: 12:17
Gece girdiği iş hanında büroları soydu
Gece girdiği iş hanında büroları soydu

Bilgisayar ve laptoplara dokunmayan hırsızlar, iki ofiste bulunan çelik kasayı kırıp içerisinde bulunan 50 bin TL, 1 adet 20 bin TL değerinde saat, 2 adet çeyrek altın, 1 adet hançer ve 250 TL değerinde bozuk parayı çaldı. Ayrıca gece saatlere kadar iş hanında kalan hırsızlar bir ofisin buzdolabındaki yiyecekleri alarak yedi. Sabah saatlerinde ofislerine gelenler kapıları kırılmış görünce hemen polisi aradı.olayı haber aldıktan sonra Mobese kameraları ve iş yerlerinin  güvenlik kamera kayıtlarını kontrol eden  Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri, iki şahsın gece  saatlerinde iş hanından, ikinci kattan halat sarkıtarak kaçtığını belirledi. Güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak şahısları aramaya başlayan ekipler, ilk olarak şahısların kimliğini ve ev adreslerini belirledi. Polis ekiplerinin çalışmaları sonucu şüpheli H.D. ve .C.B.’nin Ankara’da oldukları tespit edildi. Yapılan operasyonlar neticesinde emlakçı olduğu belirlenen H.D. Keçiören’de emlakçı dükkanında, C.B. ise Batıkent’te bir lokantada köfte yerken yakalandı. Ayrıca şüpheli H.D.’nin 4, C.B.’nin ise 17 adet hırsızlıktan sabıkası olduğu öğrenildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanan şüpheliler bu sabah saatlerinde Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat