Özdilek

Kültür/Sanat

Gebze'ye Çok Amaçlı Spor Tesisi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 
Gebze’de yıllar önce güreş antrenman salonu olarak yapımı başlayan ancak tamamlanamayan kaba inşaat halindeki spor salonu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden inşaa edilecek. Gebze Metin Oktay Stadı’nın yanında yer alan yapı yaklaşık 7 yıldır atıl halde duruyordu. Büyükşehir Belediyesi yapıyı elden geçirerek Gebzeli pek çok sporcunun çeşitli spor dallarında ter atacağı bir mekân haline getirecek. 
 
ÇOK AMAÇLI SPOR TESİSİ
Bin 100 metrekare kullanım alanına sahip olan yapı güreş, boks ve halter gibi başarıların yüksek olduğu alanlarda sporcu yetişmesine zemin hazırlayacak tesislerde 2 adet güreş minderi, boks ve halter ringinin yer alacağı bölümler yer alacak. Çok amaçlı olarak kullanılacak tesis için Büyükşehir Belediyesi önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacak.
 
10 OCAK’TA İHALE
Büyükşehir Belediyesi kaba inşaat halindeki yapının tamamlanarak spor amaçlı kullanılması için ihale gerçekleştirecek. 10 Ocak Pazartesi günü saat 11.00’de düzenlenecek ihale Büyükşehir Belediyesinin zemin katındaki ihale salonunda yapılacak.İhalenin ardından tesisin kısa sürede bitirilerek Gebze bölgesine kazandırılması planlanıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat