Özdilek

Güncel

Gebzespor’dan Emniyete Ziyaret

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Gebzespor Başkanı Caner Pesen, Gebzespor yöneticileri Haluk Turgut, Gebze Emniyet Müdürü A. Kadir Demir’i makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında açıklama yapan Gebzespor Klüp Başkanı Caner Pesen, geçtiğimiz aylarda Darıca Emniyet Müdürlüğü görevinden, Gebze Emniyet Müdürülüğü görevine atanan A. Kadir Demir’e görevinde başarılar diledi. Pesen yaptığı açıklama da, “ Gebzespor’un iyi yerlere gelebilmesi için elimizden geleni yapıyoruz.”dedi.

PESEN’DEN DESTEK ÇAĞRISI

Gebzespor Klüp Başkanı Caner Pesen açıklamasında şu sözlere yer verdi, “ Geçtiğimiz haftalarda oynanan Lüleburgaz ile geçtiğimiz hafta oynadığımız Menemenspor maçlarında kesin galibiyet beklediğimiz halde yenilgiye uğradık. Bu maçlarda şanssızlıklar peşimizi bırakmadı. Biz Gebzespor için elimizi taşın altına koyduk. Gebze’lilerden tek yürek olmasını bekliyoruz. Gebzespor’un güzel yerlere taşımak için herkes elinden geleni yapmalı.”diyerek Gebze’lilerden destek istedi. Gebze Emniyet Müdürü A. Kadir Demir’e desteklerinden dolayı teşekkür eden Klüp Başkanı Pesen, “Verdiğiniz manevi destek bizim için çok önemli, bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim.”dedi.

BAŞARI İÇİN YAKIN HEDEFLER KONULMALI

Gebze Emniyet Müdürü A.Kadir Demir ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gebzespor’un kötü günler geçirdiğini ama Klübün güzel yerlere geleceğine inandığını belirtti. Kadir müdür yaptığı açıklamada, “Klübün iyi yerlere gelebilmesi için yakın hedefler konulması gerekiyor. Beş maçta beş puan alınırsa takımın ligte kalacağını düşünüyorum.”dedi. Gebzespor yönetimine güvendiğini ve takımın iyi yerlere geleceğini söyleyen Gebze Emniyet Müdürü A.Kadir Demir, ziyaretlerinden dolayı Gebzespor Başkanı Caner Pesen ve yönetimine teşekkür ederken, Gebzespor için elinden geleni yapacağını söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat