Özdilek

Güncel

Gebze'li Oğuz Şehit Oldu

Fırat Kalkanı Harekâtı esnasında Türk Askerlerine yönelik olarak düzenlenen bombalı saldırıda yaralanan Kocaeli Gebze İlçesinde ikamet eden Oğuzhan Demir(21) şehit oldu.

20 Kasım 2016 Saat: 09:25
Gebzeli Oğuz Şehit Oldu
Gebze'li Oğuz Şehit Oldu

Yaşanılan saldırı sonrası yaralanan 2 silah arkadaşı ile Kilis’in Elbeyli ilçesine getirilen Demir, daha sonra Gaziantep'e sevk edilerek Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alındı. Demir hastanede yapılan tüm müdahahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastanede şehit düşen Demir’in naaşı daha sonra Gaziantep Adli Tıp Kurumu Morguna getirildi. Demir’in Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığında bugün(Pazar) düzenlenecek tören sonrasında Gebze’ye getirileceği öğrenildi. Şehit haberi akşam saatlerinde Gebze Gaziler Mahallesi 1070. Sokak'ta oturan ailesine verildi. Öte yandan Gebze Kaymakamı ve Garnizon Komutanı şehit ailesine acı haberi verdi. Şehidin babaevine dev Türk bayrağı asıldı. Protokolun yanısıra Gebzelilerde acı haberin ardından şehit ailesinin evine akın ederek acısına ortak oldu.Gebezede ikamet eden Satılmış ve Reyhan Demir çiftinin 4 çocuğundan biri olan Oğuzhan Demir’in terhisine kısa bir süre kaldığı öğrenilirken, Cenazesinin Pazar günü Gebze Çoban Mustafa Paşa Camii'nde kılınacak ikindi namazı sonrası Gebze’de toprağa verileceği öğrenildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat