Özdilek

Güncel

Gebzeli fotoğrafçılar dernek kurdu

Gebze Bölgesinde faaliyet gösteren fotoğrafçı esnafları dernek kurarak birlikte çalışma başlattı

20 Haziran 2013 Saat: 13:52
Gebzeli fotoğrafçılar dernek kurdu
Gebzeli fotoğrafçılar dernek kurdu

Kurucu başkanlığını Turgay Özdemir’in yaptığı Gebze ve Çevre İlçeleri Fotoğrafçılar Derneği hizmete başladı. Dernekle ilgili bilgi veren Özdemir amaçlarının fotoğrafçı esnafını bir arada toplamak ve sorunlara çözüm üretmek olduğunu söyleyerek  “Ekonomiye katkıda bulunmak, istihdam yaratmak, özellikle de kayıt dışının da önüne geçilmesi için  devletimizin resmi kurumlarına yardımcı olacağımıza inanıyoruz” dedi.

Aynı zamanda fotoğrafçılığı Gebze halkına sevdirmek için çaba göstereceklerini de ifade eden Özdemir, “Vatandaşlarımızın internet üzerinden tanıştığı, işyeri olmayan, devletimize vergi ödemeyen kişilere fotoğraf çektirmemeleri, bu kişilere güvenmemelerini istiyoruz. Çünkü günümüz teknolojisinde kendi özel görüntülerinin internet aracılığıyla tüm dünyaya yayılabileceğini bilmelidirler’’ dedi. 

Derneğin Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’daki 55 fotoğrafçı esnafını da kapsadığını söyleyen Özdemir, “Meslek mensuplarının katkıları, tüketiciye yansıyacak faydaları, teknolojinin meslektaşlarımıza ve tüketicilere getirdiği sorumluluklar, dijital teknolojinin avantaj ve dezavantajları” gibi konuları da tartışmaya açacağız” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat