Özdilek

Kültür/Sanat

Gebze’de yine silahlar konuştu:

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Mutlukent Halk otobüsüne mermi isabet etti

 

*** Gebze Teksas gibi. Gebze’de İki kişi arasında meydana gelen tartışma kanlı bitti. Kurşunların isabet ettiği Mutlukent halk otobüsünde ise her hangi bir vatandaşın yaralanmaması sevindirirken, Gebze’de bir çok kişinin belinde silahla dolaşması tepki topluyor.

 

Gebze’de İki kişi arasında meydana gelen tartışma kanlı bitti. Olay Gebze merkezdeki Mustafa Paşa Külliyesi`nin yanında bulunan otoparkta meydana geldi. Turan Pala(44) ve Mehmet Zeki Cahan(46) Mustafa Paşa cami yanında tartışmaya başladı. İkili arasındaki tartışma birden alevlendi ve çevredekilerin şaşkın bakışları arasında Turan Pala ve Mehmet Zeki Cahan kavga etmeye başladı. Tartışma sırasında Mehmet Zeki Cahan üzerinde taşıdığı ruhsatsız 7.65 çapındaki silahı çekerek Turan Pala`ya ateş etmeye başladı. Rast gele çevreye de ateş eden Cahan`ın sıktığı kurşunların ikisi Turan Pala`nın sol bacağına isabet etti.

 

KURŞUNLAR HALK OTOBÜSÜNE İSABET ETTİ

Gebze`nin en merkezi yerinde yaşanan silahlı kavga günün en kalabalık saatine denk geldi. Çevredekilerin çığlıklar atarak kaçıştığı olayda Cahan`ın silahından çıkan iki kurşunda o esnada olay yerinden geçen Gebze-Mutlukent arasında çalışan halk otobüsüne isabet etti. Bacağından yaralanan Turan Pala kanlar içinde yere yığılırken olay yerine yakın olan polis ekipleri Gebze`yi bir birine katan Mehmet Zeki Cahan`ı da hemen yakaladı. Kurşunların isabet ettiği halk otobüsünde ise her hangi bir vatandaşın yaralanmaması sevindirdi. Büyük paniğin yaşandığı çatışmayla ilgili polis soruşturmasını sürdürüyor.Tartışmanın kız yüzünden çıktığı iddia edildi.

 

Bugüne kadar ilçede hırsız şebekelerinin yerine, neredeyse halkın tümünü kapsayacak şekilde 180 binden fazla kişinin GBT’sine baktıran emniyet yönetimin buna rağmen hırsızlık ve asayiş olaylarına hakim olunamaması tepkileri daha da artırıyor. Gebzeliler, “ Emniyet halkın GBT’sine bakacağına, hırsızın arsızın GBT’sini kontrol etsin. Önemli olan netice. Silahlar konuşuyor Gebze’de. Belinde tabancayla yürüyenler rahat rahat dolaşıyor Gebze’de. Durum bu!” diye tepki gösterdiler.

 

Yılmaz IŞIK/GEBZE

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat