Özdilek

Siyaset

Gebze’de konferans veren Prof. Yalçın Küçük’den önemli iddialar !

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

Gebze’de konferans veren Prof. Yalçın Küçük önemli bir iddia ortaya attı: “İsrail, Türkiye’de daha güçlü!”

 

Bir zamanlar Gebze cezaevinde de yatan ve buradan 2009 yılında tahliye olan siyaset analizcisi, Gazeteci-yazar, Prof. Dr. Yalçın Küçük haftasonu Gebze’de konferans verdi. 11

Gebze’de konferans veren Prof. Yalçın Küçük’den önemli bir iddialar !

Aralık 2010, Cumartesi günü, Türkiye Gençlik Birliği Gebze Şubesi’nin düzenlediği “ Türkiye İç savaşa Mı Gidiyor” başlıklı konferansa konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Yalçın Küçük, 13.00-16.00 saatleri arasında Dilek Düğün Salonu’nda önemli katılımı gerçekleştiren dinlmeyicilere ülke gündemi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Konferansa dinleyici olarak CHP Gebze İlçe Başkanı İsmet Kara başta olmak üzere bir çok kesimden dinleyici katıldı.

 

BOL BOL GÜLDÜRDÜ, SONRA DA “DÜŞÜNÜN” DEDİ

Küçük, hem ülke gündemine ilişkin konuştu, hem de eski günleri yadetti. 2011 seçimlerinin Türkiye için bir dönemeci ve virajı son seçim olarak niteleyen Küçük. “Türkiye için bu son seçim olabilir” dedi. Küçük, dolayısı ile bu konuda herkesin Cumhuriyeti özümseyen ve benimseyen partilerin etrafında buluşulması gerektiğini bunun da CHP olduğunu ifade etti.

 

TÜRKİYE’DE ÖĞRENCİ OLAYLARINI BEN BAŞLATTIM

CHP’de özellikle Kılıçdaroğlu’na büyük görev düştüğünü söyleyen Küçük, son öğrenci olaylarında hükümetin ve polisin sert tutumunu eleştirdi. Küçük, Türkiye’de öğrenci olaylarını ilk olarak 1956’da kendisinin başlattığını anlatarak eski günlere gitti ve bol bol polis dayağı yediğini de anımsattı. Prof. Küçük, konuşmalarında çoğu kez hem güldürdü, hem de herkesi ülke konusunda düşünmeye davet etti. Küçük, Ankara’da zaman zaman bazı önemli lokantalarda başta eski sınıf arkadaşı Sabih Kanadoğlu olmak üzere bir araya gelip ülke meselelerini görüştüklerini ve ülkenin hiç de iyiye gitmediğini ifade etti.

 

“ERDOĞAN İSRAİL KARŞISINDA FAZLA DİRENEMEDİ”

Prof. Yalçın Küçük, Başbakan Erdoğan’ın İsrail önünde daha fazla direnemediğini, İsrail’in siyasette oynadığı son satranç oyunu ile dünya siyasetinde ne kadar etkili bir ülke konumunda olduğunu da sıraladı. Küçük, “bana inanmak zorunda değilsiniz, ama bir yere not edin: İsrail, Türkiye içinde, Türkiye’de İsrail’dekinden daha güçlü bir konumda…” Sizlere “tuhaf adam”dan bazı izlenimler sundum” diyerek herkesi bu konuda düşünmeye sevk etti.

 

BARZANİ YAHUDİ ASILLI, APO-GÜLEN YAKINLAŞMASINDAN BİR ŞEY ÇIKMAZ

Prof.Küçük, Kuzey Irak Bölgesel Liderlerinden Barzani’nin ve ailesinin de Yahudi asıllı olduğunu iddia etti ve bu konuda bazı örnekler verdi. Küçük, son günlerde Öcalan ve Fetullah Gülen yakınlaşmasına da işaret ederek, “ Bu yakınlaşmadan bir şey olmaz, bir şey çıkmaz”dedi.

Konferansın sonunda Prof. Dr. Yalçın Küçük, okuyucularına kitaplarını imzaladı.

 

(Yılmaz IŞIK-GEBZE)

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat