Özdilek

Sağlık

GEBZE'DE FIRINLARA DENETİM

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçedeki fırınları denetimden geçirdi. 82 fırının ziyaret edildiği ve denetimlerin süreceği bildirildi.

30 Ocak 2013 Saat: 13:08
GEBZE'DE FIRINLARA DENETİM
GEBZE'DE FIRINLARA DENETİM

Gebze Belediyesi tarafından, vatandaşların sağlıklı ve hijyen kurallarına uygun şekilde üretilmiş gıdalar tüketebilmeleri amacıyla başlatılan denetimler, aralıksız devam ediyor. Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü gıda denetim ekipleri, ilçedeki fırınları denetledi. Gıda mühendislerinin de yer aldığı ekipler 82 fırını denetimden geçirdi. 9 fırın hakkında mevzuatlara aykırı faaliyet gösterdikleri gerekçesiyle yasal işlem başlatıldığı denetimlerde; üretilen ve tüketime sunulan ekmeklerin gıda mevzuatlarına uygun ve insansağlığını tehdit etmeyecek şartlarda satılıp satılmadığı hususları kontrol edildi. Vatandaşları alışverişlerinde mutlaka fiş, fatura almaları, üretim izinsiz, ambalajsız ürünleri tercih etmemeleri hususlarında uyaran Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri; şüpheli bir durumla karşılaştıklarında 0262 641 78 08, Alo Zabıta 153 ve zabita@gebze.bel.tr adresinden şikayetlerini bildirmeleri çağrısında bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat