Özdilek

Siyaset

Gebze'de Cumhuriyet Coşkusu

CHP Gençlik Kolları Başkanı İrfan İnanç Yıldız Gezi Direnişinde CHP Gebze Gençlik Kollarının Direnişe verdiği destekten dolayı Cumhuriyet'in 90. yıl kutlamalarında sadece Gebze'yi seçti.

30 Ekim 2013 Saat: 09:45
Gebze'de Cumhuriyet Coşkusu
Gebze'de Cumhuriyet Coşkusu
İrfan İnanç Yıldız Gebze Cumhuriyet yürüyüşüne katıldı.
Gebze'de yapılan Cumhuriyet yürüyüşüne yedi bine yakın Gebzeli katılarak Cumhuriyet'e olan bağlılığını gösterdi.
 
YÜRÜYÜŞE 7 BİN KİŞİ KATILDI
Cumhuriyet'in 90. yılı nedeniyle ülke genelinde olduğu gibi Gebze'de de Cumhuriyet Yürüyüşü yapıldı. CHP Gebze Gençlik Kollarının organize ettiği yürüyüş için Gebzeliler akşam saat 19.00'da Gebze Trafo Meydanında buluştu. Yaklaşık 7 bine yakın Cumhuriyet sevdalısının katılım gösterdiği yürüyüşe genç çocuk, yaşlı herkes katılarak Cumhuriyet ve Atatürk'e olan bağlılığını gösterdi.
 
GENEL BAŞKAN İNANÇ YILDIZ'A BÜYÜK İLGİ
CHP Gebze Gençlik Kollarının organize ettiği Cumhuriyet Yürüyüşüne CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız'da katılarak yürüyüşe destek verdi. 
Genel Başkan İnanç Yıldız gazetecilere açıklama yaparak,  "Gezi Eylemleri" nde CHP Gebze Gençlik Kollarının ortaya koyduğu Mücadeleden dolayı Gebze'deki eylemi tercih ettiğini söyleyerek CHP Gebze Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan ve yöneticilerine teşekkür etti.

YÜRÜYÜŞE GEZİ SLOGANLARI DAMGASINI VURDU
Trafo Meydanında başlayan Cumhuriyet yürüyüşü büyük bir coşku ile başladı. Yürüyüş güzergâhındaki apartman balkonlarından alkışlı destek dikkat çekerken, yürüyüş boyunca AKP aleyhine sloganlar atıldı.  "Her yer Taksim, Her yer Direniş" sloganı ise yürüyüş boyunca devam etti.
 
KONUŞMALARDA AKP VE UYGULAMALARI KINANDI
Gebze Cumhuriyet meydanında toplanan vatandaşlara yönelik ilk konuşma CHP Gebze Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan yaptı. Gökhan Orhan konuşmasında AKP İktidarını eleştirerek "Gençlik iktidarın Faşist baskıları karşısında asla boyun eğmeyecek, haklı ve meşru mücadelesi 'ne devam edecektir" dedi. 
CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar'da bir konuşma yaparak Deniz Gezmişlerden günümüze devam eden Bağımsızlık mücadelesinin ne kadar anlamlı olduğunun altını çizdi.
CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İnanç Yıldız ise CHP Gebze Gençlik Kollarının gerçekleştirdiği yürüyüşten dolayı memnuniyetini belirtti. İnanç Yıldız konuşmasında yerel seçimlere de değinerek tüm ülkede odluğu gibi Gebze'de de mutlak başarı için çok çalışılmasının hatta her eve tek tek  gidilerek oy istenmesini söyledi. İnanç Yıldız'ın sert ve öfkeli konuşması sık sık sloganlarla destek buldu.
 
KOCAELİ GERÇEK'İ ZİYARET ETTİ
Yürüyüşün ardından CHP Gençlik Kolları Başkanı İnanç Yıldız Kocaeli Gerçek Haber Sitesi'ni ziyaret ederek Gazeteci Murat Tosunoğlu'na Demokrasi ve Sol' mücadeleye verdiği "habersel Destek" ten dolayı teşekkür etti.
 
Kocaeli Gerçek Haber'de yaklaşık 6 saat kalan Genel Başkan İnanç Yıldız burada aynı zamanda siyasi gündem noktasında değerlendirmelerde bulundu. 
 
CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İnanç Yıldız'ın Kocaeli Gerçek Haber ziyaretine, CHP İstanbul İl Gençlik Kolları'ndan bazı yöneticiler, CHP kurultay Delegesi Mehmet Sarıtoprak, CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu, CHP Gebze Eski ilçe Başkanlarından ARM A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı Meşaik Karakuş, CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Aksu, CHP Gebze Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan, CHP İzmit Eski Gençlik Kolları Başkanı TC Caner Ardunç, CHP Kocaeli, Körfez, Gebze Gençlik Kolları yöneticileri katıldılar.
Haber :Murat TOSUNOĞLU
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat