Özdilek

Güncel

Gebze'de Cinayet...

Gebze Adem Yavuz Mahallesi’nde önceki gün bir cinayet olayı gerçekleşti. Yeğen E.Y.(19) öz dayısı C.Ö’yü (28) pompalı tüfekle vurarak öldürdü. İddialara göre cinayetin nedeni dayı C.Ö.’nün “Kız kardeşine tecavüz ettim” de

8 Ekim 2013 Saat: 22:24
Gebze'de Cinayet...
Gebze'de Cinayet...

İddialara göre, 7 yıl önce bir bıçaklama olayına karışan C.Ö. kısa sürede yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cezaevinden geçtiğimiz günlerde çıkan dayı C.Ö. (28)önceki gün, Adem Yavuz Mahallesi’nde oturan yeğeni E.Y.(19) sokak ortasında karşılaştı.

POMPALI TÜFEKLE DAYISINI VURDU

Yeğenine “Bana cezaevindeyken neden para yollamadınız” diye soran dayı Ö.C ile yeğen E.Y arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. İkili arasında yaşanan sözlü tartışma esnasında dayı C.Ö. yeğenine “Kız kardeşine tecavüz ettim” demesi üzerine sinirlenen E.Y. evinden aldığı pompalı tüfek ile dayısını vurdu.  Dayı C.Ö olay yerinde yaşamını yitirirken, dayısını vuran E.Y. ise evinde emniyet güçlerince yakalanarak gözaltına alındı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Beylikbağı Şehit Faruk Aslan Polis Karakolu’na getirilen zanlı E.Y. daha sonra Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Zanlı E.Y’nin burada ifadesi alındıktan sonra tutuklu yargılanmak üzere Gebze Adliyesi’ne sevk edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat