Özdilek

Ekonomi

GEBZE'DE ANTİK CAFE-RESTAURANT AÇILDI

Gebze'de CHP'nin tanınmış isimlerinden Gülabi Kaya'nın oğlu Erkut Kaya ile Gebze’nin tanınmış isimlerinden Ferhat Kaldırım ortaklığıyla Gebze Antik Cafe-Restaurant açıldı.

10 Haziran 2013 Saat: 12:20
GEBZE'DE ANTİK CAFE-RESTAURANT AÇILDI
GEBZE'DE ANTİK CAFE-RESTAURANT AÇILDI

Gebze iş ve siyaset dünyasını buluşturan açılışa CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, CHP eski Milletvekili Sefa Sirmen, CHP Gebze ilçe başkanı Sedat Tatar, Darıca İlçe Başkanı Selman Yıldırım, İl Engel Meclisi Üyesi Talat Osmanoğulları, Eski Gebze Belediye Başkanı Mehmet Emin Akın, CHP Meclis Üyeleri Abdullah Yılmazel ve Musa Haydaroğlu, Eski İlçe Başkanları İsmet Kara Ve Mustafa Kaya, Mimarlar Odası Başkanı Salih Işık, CHP Eski İl Yöneticisi Yılmaz Uçak, Gebze muhtarlar derneği başkanı Sadık Güvenç ile çok sayıda davetli katıldı.

Gebze Antik Cafe ve Restaurant'ın açılışını tüm konuklar birlikte keserken, halk oyunları topluluğu ve sanatçılarda müzikleriyle açılışa renk kattı. Konuklara çeşitli yiyecek ikramlarında bululdu.
Gebze eski Buzz Arenanın yerinde açılan Gebze Antik Cafe ve Restaurant'ta sabah kahvaltısının yanında dünya mutfağından lezzetler sunuluyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat