Özdilek

Kültür/Sanat

Gebze'de 13 Kişilik Çete Çökertildi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, ilçe emliyet müdürlüğünün uzun takipleri neticesinde 13 adrese yaptığı eş zamanlı operasyonla; hırsızlık, sahte para ve sahte evrak düzenleme suçlarıdan 13 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre; Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü ve çevre il emniyet müdürlüklerinin 13 adrese eş zamanlı düzenledikleri operasyonlar sonucunda A.Z'nin liderliğini yaptığı, R.İ, A.M, Y.M, N.E, A.G, A.Y, A.B, K.Y.B, M.K.E, E.E, E.C ve G.Y olmak üzere 13 kişilik çete çökertildi. Yapılan operasyonda çok sayıda çalınatı mal ve sahte evrakın yanısıra, basılmak üzere bekleyen 3.6 milyon lira sahte para ve paraları basmakta kullandıkları matbaa düzeneği ele geçirildi. Emniyet mensuplarının, ağırlıklı olarak Gebze Kamyoncular Garajında ve çevrede yaşanan oto hırsızlıklarının sonucunda uzun süredir takip ettikleri çetenin 14 kamyon ve 4 dorse çaldıkları ve bunları Mersin, Sakarya, Ordu ve Malatya gibi illerde sattıkları öğrenildi. Yaptıkları oto hırsızlıklarının ve sahte para basmanın yanı sıra çeşitli iş yerleri ve evlerde de hırsızlık yapan çeteye yapılan baskınlarda ayrıca; 4 ton kumaş, 1 koltuk takımı, 1 ton boya, 3 adet kombi, 24 palet su, 6 palet fotokopi kağıdı ve 25 bin dolar değerinde enerji kablosu da ele geçirildi. Aynı çeteye mensup olduğu ileri sürülen Ramazan Coskun, Ertaç Çapun, Kenan Sarı, Özgan Duman ve Mehmet Çalışkan isimlerinin daha önce yakalanarak tutuklandığı öğrenildi. Tutuklanan 5 kişinin ardından yakalanan 13 kişi emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
                                                                                                                                     www.marmaravitrin.com

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat