Özdilek

Güncel

GEBZE’YE URFA’DAN KUPA GELDİ

Geçtiğimiz hafta sonu 3 Kasım 2013 tarihinde bu yıl 3.düzenlenen Şanlıurfa ve Göbeklitepe Yarı Maratonu ve 10 km yol koşusuna Alstom Elektrik Aş.çalışanlarından Suat Demirci ve İbrahim Duran katıldı.

7 Kasım 2013 Saat: 15:42
GEBZE’YE URFA’DAN KUPA GELDİ
GEBZE’YE URFA’DAN KUPA GELDİ

Şanlıurfa Belediyesi önünden başlayıp  Göbeklitepe istikametine gidiş-dönüş  şeklinde gerçekleşen koşuya Türkiye genelinden yaklaşık 400 kişi katıldı. Güneşli havada ve Şanlıurfa halk oyunları ekibi eşliğinde sporcular önce oynayıp sonra koştular.

Yarışmanın 10 km etabına Alstom Elektrik Aş. adına katılan Suat Demirci 41.58:00 derecesi ile genel sıralamada 9. yaş gurubu sıralamasında birincilik kürsüsüne  çıkarak kupa almaya hak kazandı. Genel klasmanda ve yaş grubu sıralamalarında ilk üçe giren yarışmacılara kupanın yanında yöreye has meşhur isot( pul biber) hediye edildi.

 Şanlıurfa maratonundan mutlu bir şekilde dönen Suat Demirci  şunları söyledi ”Yaklaşık 25 yıldır Alstom Elektrik Aş de çalışmaktayım  ve 12 yıldır da Atletizim sporu ile uğraşmaktayım. Hergün 10-15 km idman yapmaktayım.Türkiye Atletizm  Federasyonunun  faaliyet  takviminde yer alan yarışların çoğunluğuna katılmaktayım.Firmamın forması ile yarışlara katılmak benim işin gurur verici. Bundan sonraki hedefim 17 Kasım’da yapılacak 35. Uluslararası İstanbul Avrasya Maratonunun 10 km etabında yine  kentimizi ve firmamı en iyi şekilde temsil etmek olacak. Atletizme desteklerinden dolayı tüm idareci ve yöneticilerime teşekkür ediyorum” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat