Özdilek

Kültür/Sanat

GEBZE VE DARICA NEDEN YOK İZMİT’TE MEHTAP TURLARI BAŞLADI

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

 

Kocaeli’nin ve Körfez’in eşsiz güzelliğinin tadına varılacak olan mehtap turları başladı.

 

Körfez`in o muhteşem atmosferinde güzel bir gün geçirmek isteyenlere kaçırılmayacak fırsat. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, her hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştireceği ‘Mehtap Turları` başladı. 31 Temmuz tarihine kadar toplam 6 hafta sonu Kocaeliler İzmit körfezinden Kocaeli`ni seyredebilecekler.

20.00-23.30 ARASI
İzmit İskelesi`nden saat 20.00`da hareket edecek olan vapur, 20.40`ta Değirmendere`ye 21.00`da da Derince 60 Evler İskelesi`ne uğrayacak. Turuna devam edecek olan vapur, 22.30`da İzmir İskelesine, 23.10`da Değirmendere İskelesi`ne ve son olarak 23.30`da Derince 60 Evler İskelesi`ne uğrayıp seferini tamamlayacak.


EK OTOBÜS SEFERLERİ
Mehtap turları için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit İskelesi`nden İzmit Şehir Merkezi`ne, Dünya Bankası Kalıcı Konutları`na, Gündoğdu ve Yahya Kaptan`a ek otobüs seferler düzenleyecek. Mehtap turları için rezervasyon yaptırmak isteyenler 0262 339 40 50 numaralı telefon numarasını arayabilirler.

ÇAY-MEŞRUBAT VE DONDURMA İKRAMI
7 yaşından küçüklerin herhangi bir ücret ödemeyeceği turlar için büyüklerden 10 TL, öğrenciden 5 TL alınacak. Kocaeli halkının tamamının bu turlardan faydalanmaları için ücretler düşük tutulurken turlarda çay, meşrubat ve dondurma ikramı da yapılacak.

GEBZE VE DARICA NEDEN YOK?

Öte yandan, mehtap turlarının sadece İzmit merkez ile sınırlı kalmasına vatandaşlar anlam veremiyor. Gebze ve çevre ilçelerinde bu turların yapılması isteniyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat