Özdilek

Siyaset

GEBZE SAADET HEDEF BELİRLEDİ

Türkiye çapında yeni bir hamle başlatarak büyük atılımlar yapan Saadet Partisi, “2014 Gebze’de Saadetli Günler” adıyla çıktığı yolda Gebze İlçe Teşkilatı gerçekleştirdiği Nisan ayı ilçe divanında büyük gövde gösterisi ya

19 Mayıs 2013 Saat: 18:11
GEBZE SAADET HEDEF BELİRLEDİ
GEBZE SAADET HEDEF BELİRLEDİ

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Nisan ayı ilçe divanını ilçe binası konferans salonunda geniş katılımla gerçekleştirdi. Saadet İlçe Başkanı Nurettin Çelik ve yönetim kurulunun hazır bulunduğu ilçe divanına Mahalle temsilcileri ve yönetimleri eksiksiz katılarak şimdiden 2014’ün Saadetli Günler göreceğinin müjdesini verdi.

2014 SAADETLİ GÜNLERİN OLACAK

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı konferans salonunda gerçekleşen Nisan Ayı İlçe divan toplantısının Başkanlığını gerçekleştiren İlçe Başkanı Nurettin Çelik’in selamlama konuşmasının ardından söz alan mahalle temsilcileri, tek tek mahallelerinde gerçekleştirdikleri çalışmaları ve hazırladıkları raporları ilçe yönetim kuruluna ibraz etti. 22 Mahalle temsilcisinin yönetimleriyle birlikte eksiksiz katıldığı ilçe divanına ayrıca Gebze’ye bağlı köy temsilcileri ve yönetimleri de eksiksiz katıldı. Köy ve mahalle temsilcileri ve yönetimleri bundan sonra daha çok çalışarak girilmedik sokak, kapısı çalınmamış ev bizim değildir mantığıyla hareket ederek 2014’ün Saadetli günler göreceği müjdesini verdi.

ÇELİK MAHALLE TEŞKİLATLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, “Siz değerli teşkilat çalışanlarının ve gönüldaşlarımızın sayesinde Gebze’de inşallah Saadet Bayrağını en yukarılara dikmek için var gücümüzle çalışacağız ve başaracağız. Görüyorum ki üzerimize serpilmek istenilen ölü toprağını atmışız ve yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya kurmak için kolları sıvayıp çalışmalara başlamışız.” dedi.

“SAADET PARTİSİ SÖYLEDİ YOL AÇILIYOR”

Gebze’de yaptıkları çalışmalar olsun gerekse yön gösterici muhalefetleri olsun hepsinin altında Gebze’ye ve Gebze halkına hizmet etmek yattığını söyleyen Başkan Çelik, bunun en basit örneğinin ise Mezarlık yolu olduğunu söyledi. Yılan hikayesine dönen ve vatandaşın boynuna büyük ekonomik külfetler getiren yolun kendilerinin yaptıkları yapıcı siyaset sonrasında ortadan kalkacağını ve eski yolun yeniden düzenlenerek açılacak olmasının Saadet Partisinin yaptığı yapıcı muhalefetin bir örneği olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Çelik, “Biz nasıl 11 aylık dönemimizde rantiyeciye, tefeciye, vurguncuya değil halka hizmet ettiysek şimdi Gebze’de belediye bizde olmasa dahi biz halka hizmet etmekten geri durmuyoruz. Yaptığımız çalışmalar neticesinde halkımızın kanayan yarası haline gelen mezarlık yolu artık açılıyor.” dedi.

ÇALIŞMALARIN STARTI ADEM YAVUZ’DAN

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı Konferans salonunda gerçekleşen Nisan Ayı İlçe Divanında teşkilatlara sıkı bir çalışma temposuna girdiklerini ifade eden Başkan Çelik, artık durmak yok ve oturmak yok diyerek, “Ramazan ayına kadar çok yoğun bir tempoya giriyoruz. Her gün ayrı bir mahallede gündüz Muhtar ziyaretleri ve esnaf gezileri akşamları ise kahvehane toplantıları gerçekleştireceğiz. Bugünden itibaren 2014’ün Saadetli günler görmesi için çalışmalara resmen başlıyoruz. Ve ilk ziyaretimizi 28 Mayıs Salı günü Adem Yavuz Mahallemize gerçekleştiriyoruz.” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat