Özdilek

Ekonomi

GEBZE MÜSİAD TURQUALITY SEMİNERİ DÜZENLDİ

MÜSİAD Gebze Şubesi, Üyelerine Yönelik TURQUALITY Desteklerinden Nasıl Faydalanılır Konulu Bilgilendirici Bir Eğitim Semineri Düzenledi.

17 Kasım 2012 Saat: 19:08
GEBZE MÜSİAD TURQUALITY SEMİNERİ DÜZENLDİ
GEBZE MÜSİAD TURQUALITY SEMİNERİ DÜZENLDİ

MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) Gebze Şubesi üyelerinin ufkunu açıcı konu ve konuklar ile düzenlediği seminerlerine TURQUALITY ile devam etti.

Sunumunu PROGROUP Uluslararası Danışmanlık Genel Müdürü, MBA-MSc, Salim ÇAM'ın yaptığı seminere markalaşma hedefi olan firmaların ilgisi yoğun oldu.

 

                   MÜSİAD Gebze Şube toplantı salonunda düzenlenen seminerde, gittikçe ağırlaşan rekabet koşulları ve değişen tüketim kalıpları, uluslararası arenada yer almak isteyen, Dünya pazarından daha fazla katma değer ve daha fazla pazar payı almak isteyen girişimcilerimizin marka oluşturmada Dünyanın ilk ve tek devlet destekli markalaşma programı TURQUALITY sisteminden faydalanmaları için, sistemin bilinmeyen yönleri, desteklerden en yüksek seviyede faydalanabilmeleri için aydınlatıcı bilgiler aktarıldı. TURQUALITY nedir, amacı ve hedefleri, destek ve teşvikleri, girme koşulları nelerdir, TURQUALITY'de marka, performans, ticaret, pazarlama

satış,tedarik zinciri yönetimi, yönetişim ve bilişim, insan kaynakları yönetimi gibi  konulara değinildi. Seminer sunumundan sonra katılımcıların soruları cevaplandırıldı. Kapanış kısmında katılımcılar seminerden son derece istifade ettiklerini ifade ettiler.

Bu başlangıcın devamı ve değişik konularda zaman zaman sohbet tarzında da olsa bir araya gelinmesi yönünde katılımcılar ve sunumu gerçekleştiren Salim Çam tarafından dile getirildi.

 

           MÜSİAD Gebze Şubesi adına, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Doğan Güler, üyelerimizin talepleri doğrultusunda belirlenecek konular ile bir araya gelme çalışmalarının devam edeceğini ifade etti. Güler'in Sunumu gerçekleştiren Salim Çam'a ve katılımcılara teşekkürünün ardından toplantı sonlandırıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat